Ook Reimarkt wekt op

30 november 2016

Iedere twee weken beschrijft telkens één van de initiatiefnemers van ‘Enschede wekt op’ wat duurzame energie voor hem betekent. Vandaag het woord aan Reimarkt.

“Bij Reimarkt kun je duurzaam wonen kopen. Van HR++ glas tot vloerisolatie en van een nieuwe voordeur tot zonnepanelen. Reimarkt is er voor woningeigenaren én voor huurders. Zo verduurzamen wij onder andere het woningaanbod van woningcorporaties Domijn en De Woonplaats. Inmiddels heeft Reimarkt al 1000 woningen verduurzaamd in en rondom Enschede.

Wist je dat een huishouden jaarlijks gemiddeld een maandsalaris uitgeeft aan energie? Dat kan anders vinden wij! Reimarkt zorgt ervoor dat je comfortabeler woont en dat je energierekening omlaag gaat. Volgens onze berekeningen besparen de huishoudens die we hebben geholpen samen 1,2 miljoen kg CO₂ per jaar. Hiermee kun je 6 miljoen kilometer rijden in een dieselauto!

We ontwikkelen voor elke woning een advies op maat. Geen gedoe met ingewikkelde offertes en meerprijzen. En met de huidige subsidies voor particulieren wordt het nu erg aantrekkelijk om je huis te verduurzamen.

Wij zijn ontzettend blij met initiatieven als Enschede Wekt Op en we ondersteunen graag waar we kunnen. Samen maken we Enschede steeds duurzamer!”

Kijk voor meer informatie op www.enschedewektop.nl