Nieuws uit Oost

Hier vindt u de contactgegevens van de verschillende professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn binnen stadsdeel Oost.

Pas op voor de Krokodillenbende!

De Krokodillenbende in de wijk Ribbelt-Stokhorst-Schreurserve zorgt voor spanning en avontuur voor kinderen tot en met 12 jaar.

Verantwoording wijkbudgetten

De commissies Wijkbudgetten van Stadsdeel Oost presenteerden op 31 mei aan de stadsdeelcommissie wat er allemaal in 2015 is gerealiseerd met de wijkbudgetten.

9 juni DOEN! Beurs in Oost

In Enschede hechten we veel waarde aan werken en meedoen. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen volledig of deels in hun eigen inkomen kunnen voorzien.

Hogelandsingel afgesloten van 17 t/m 24 mei

Door werkzaamheden aan de Hogelandsingel tussen de Ceramstraat en de Batjanstraat en ter hoogte van de kruising met de Makassarstraat wordt de Hogelandsingel tijdelijk afgesloten voor het verkeer.

Wat kunnen wij voor u doen in Stadsdeel Oost?

Stadsdeel Oost kenmerkt zich door een grote mate van diversiteit. Oost bestaat uit ruim 38.000 inwoners verdeeld over zes wijken, een bedrijventerrein en het dorp Glanerbrug.

Drie Dolle Dagen in de voorjaarsvakantie

In de wijken Varvik-Diekman, Hogeland en Wooldrik wordt het een actief voorjaar. Tijdens de voorjaarsvakantie kunnen kinderen tot 13 jaar drie dagen lang meedoen met leuke activiteiten.

Keurmerk Veilig Ondernemen in Glanerbrug

Door intensiever samen te werken met ondernemers, politie, brandweer en gemeente willen de winkeliers van Glanerbrug stap voor stap toewerken naar een veiliger winkelgebied.