Nieuws uit Oost

Hier vindt u de contactgegevens van de verschillende professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn binnen stadsdeel Oost.

Buurtcamping Het Wooldrikspark

Deze zomer wordt het Wooldrikspark omgetoverd tot een echte buurtcamping met alle voorzieningen die daarbij horen.

Muzikaal Oost

Tijdens de Week van de Amateurkunst (WAK) staat in stadsdeel Oost het concert ‘Strings Connected’ op het programma

Project Harnas

Nee leren zeggen en de baas zijn over jezelf; hoe doe je dat?

Aandacht voor LHBTIQ+ op De Kiem

Op 19 mei gaven 4 Saxion studenten (Social Work en Verpleegkunde) op basisschool De Kiem een workshop over LHBTIQ+ in groep 7

Moeite met bewegen? Probeer Aqua Move

Speciaal voor mensen die moeite hebben met bewegen bijvoorbeeld door overgewicht, gewrichts- of spierklachten biedt Sportaal Aqua Move aan.

TikTok workshop van Lola Pani

De meiden van de meidengroep van de Chill Out waren de gelukkige: hoe gaaf om een TikTok workshop van Lola Pani te krijgen.

Gratis samen bewegen

In alle wijken kunt u maximaal 2 keer per week meedoen met een leuke activiteit zoals wandelen of gymmen met de beweegmakelaar.

Opening buurthuis Bultsweg

Afgelopen zondag werd het buurthuis aan de Bultsweg geopend met een springkussen, patat en suikerspinnen.

Gezonder leven met de beweegmakelaar

Uit onderzoek blijkt dat bijna de helft van de Nederlanders niet voldoende beweegt terwijl iedereen weet dat onder andere voldoende bewegen helpt om gezonder te leven.

Bubbelbal evenement groot succes

De meivakantie begon voor veel kinderen gelijk goed: mooi weer en ontzettend veel leuke activiteiten georganiseerd door Sportaal.

Gratis samen bewegen

Door corona willen meer mensen gezonder leven. Als gemeente Enschede willen we dit stimuleren en starten daarom in samenwerking allerlei beweeggroepen in de stad. In alle wijken kunnen inwoners maximaal twee keer per week meedoen aan een laagdrempelige beweegvorm zoals wandelen of gymmen met de beweegmakelaar. Deelname is gratis.