Nieuws uit Oost

Hier vindt u de contactgegevens van de verschillende professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn binnen stadsdeel Oost.

Trakteer op een kerstdiner bij Resto VanHarte

Ken jij iemand die wel een avondje uit kan gebruiken? Trakteer hem of haar op een kerstdiner bij Resto VanHarte. Met de Kom Erbij dinerbon eten nieuwe gasten gratis mee.

Gelukkig nieuwjaar!

De medewerkers van de wijkteams, stadsdeelbeheer en stadsdeelmanagement Oost wensen u hele fijne feestdagen toe en een gezond en voorspoedig 2017.

Nieuwe opzet van stadsdeelcommissie Oost

Dinsdag aanstaande gaat de stadscommissie Oost in gesprek over het belang van nieuwe netwerken in wijken en buurten voor het speerpunt Zorg en Ondersteuning.

Inzameling van herfstbladeren in uw wijk

Net als vorig jaar ruimt de gemeente in twee rondes de herfstbladeren op in uw wijk. De eerste ronde is in november of december en de tweede ronde begin 2017.

Fair Glanerbrug

De Fair Glanerbrug is volop in de voorbereiding.

Sinterklaasintochten in Oost

Op zaterdag 12 november komt Sinterklaas weer in ons land aan. Uiteraard reist hij vanuit Maassluis via Enschede direct door naar Glanerbrug.

Renovatie Ribbelerbrinkstraat

Dit najaar worden de stoepen, parkeerplaatsen en de groenstructuur van de Ribbelerbrinkstraat tussen de supermarkt en buurthuis De Kom gerenoveerd.