Nieuws uit Oost

Hier vindt u de contactgegevens van de verschillende professionals en vrijwilligers die werkzaam zijn binnen stadsdeel Oost.

Inspraakavond toekomst Wijkboerderij ’t Volbert

Inwoners van Ribbelt, Stokhorst en Schreurserve zijn van harte welkom op donderdag 6 april in wijkboerderij ’t Volbert om mee te praten over de toekomst van het gebouw voor de wijk.

Nieuw asfalt Gronausestraat

De asfaltlaag op de Gronausestraat wordt vervangen. De weg kent op meerdere plekken slechte stukken door slijtage en vorst. Het verkeer wordt tijdens de werkzaamheden over de busbaan geleid.

Stadsdeel Oost DOET bij ‘t Volbert

Medewerkers van stadsdeel Oost hebben vrijdag 10 maart gesjouwd, gespit, en gesnoeid bij wijkboerderij ’t Volbert in Stokhorst.

Heutinkstraat wordt fietsstraat

De Heutinkstraat wordt momenteel ingericht als fietsstraat. Deze fietsstraat maakt onderdeel uit van een nieuwe fietsroute tussen Glanerbrug, de Eschmarke en het centrum.

NL Doet: stadsdeel Oost in actie bij ‘t Volbert

De oranje hesjes aan en kruiwagens, schoppen en harken van de kar. Medewerkers van stadsdeel Oost hebben vrijdag 10 maart gesjouwd, gespit, en gesnoeid bij de wijkboerderij ’t Volbert in Stokhorst.

Nooit meer nieuws van de gemeente missen

Iedere week verschijnt op donderdagochtend de digitale nieuwsbrief van de gemeente Enschede. Op nieuws.enschede.nl kunt u zich hiervoor eenvoudig aanmelden.

In gesprek met wethouder Van Agteren

Op dinsdag 14 maart praat wethouder Hans van Agteren in de Stadsdeelcommissie Oost met tafelgasten en de zaal over de thema’s schoon en duurzaam.

Buurtboost voor Hogeland en Diekman

Resto VanHarte organiseert op dinsdag 14 februari een informatiemarkt voor de inwoners van het Hogeland en aangrenzende wijken.