Bezoek de kerstmarkten

kerstmarkt
28 november 2018

Goed ingepakt tegen de kou, chocomel en een vuurkorf en ‘Jingle Bells’ door de speakers.

Over vier weken is het weer kerst. Op 16 december kunnen bewoners van Velve- Lindenhof en Dolphia naar de kerstmarkt in de eigen wijk. Bewoners van omliggende wijken zijn natuurlijk ook van harte welkom.

Dolphia

De bewoners van Dolphia houden een creatieve kerstmarkt van 12:00-19:00 uur. De kerstmarkt is ook een mooie gelegenheid om kennis te maken met de initiatiefnemers en de vrijwilligers uit de buurt. Zij maken het mogelijk dat Dolphia weer trots kan zijn op een buurthuis dat ze zelf exploiteren. Tijdens de kerstmarkt kunt u genieten van lekkere hapjes en drankjes. Er zijn ook mooie werkstukken, gemaakt door de kinderen van Dolphia, te koop. De opbrengst van de kerstmarkt is voor het buurthuis waar voor de kinderen en hun ouders uit de buurt elke dag wat te beleven valt. Meer weten? Hou dan de facebooksite van het buurthuis in de gaten

Velve – Lindenhof

Een markt vol kramen gecombineerd met een ijsbaan, kunstsneeuw en lekker hapjes is er deze dag ook binnen en buiten Lumen aan de Velveweg. De kerstmarkt is van 15.00 tot 20.00 uur. U kunt voor de kerstmarkt nog een kraam huren. Dit kost € 15,-. U betaalt ook € 5,- borg. U krijgt dit bedrag terug als u de kraam netjes en schoon achter laat. Aanmelden voor een kraam kan via: boekoe76@hotmail.com of via een inschrijfformulier aan de balie bij Lumen.

kerstkraampje met leuke geschenken