De plannen voor de Gronausestraat zijn bekend

Kruising Gronausestraat en Tolstraat
12 mei 2020

De gekozen maatregelen en plannen worden eind mei gepresenteerd in een online bijeenkomst.

In de afgelopen maanden hebben de leden van het Fietsveiligteam (een mix van aanwonenden, gebruikers en ondernemers) hard gewerkt aan oplossingen voor het verbeteren van de verkeersveiligheid op de Gronausestraat in het winkelgebied van Glanerbrug.

Video over de plannen Gronausestraat

De plannen had het Fietsveiligteam graag al in maart aan u gepresenteerd. In verband met het coronavirus kon de geplande informatieavond helaas niet doorgaan. Toch willen we allemaal graag op korte termijn door met de plannen. Daarom is er een video gemaakt waarin de leden van het Fietsveiligteam de gekozen maatregelen en plannen toelichten. De video is te zien op enschede.nl/gronausestraat.

Online bijeenkomst op 26 mei

Op deze website zijn, naast de video, ook tekeningen van de verschillende situaties en geplande aanpassingen te vinden. Ook staan de meest gestelde vragen en antwoorden op deze website. Inwoners kunnen via een webformulier vragen stellen aan het fietsveiligteam. Op dinsdagavond 26 mei van 19.00 uur tot 20.00 uur vindt vervolgens een digitale informatiebijeenkomst plaats. Via een link op de website enschede.nl/gronausestraat is het dan mogelijk deze bijeenkomst te volgen. Tijdens deze bijeenkomst worden de plannen nogmaals toegelicht en binnengekomen vragen worden beantwoord.

Op de foto: kruising Gronausestraat met Kerkstraat en Tolstraat