In het zonnetje!

bewoonster uit Oost in het zonnetje
06 februari 2019

Op de drukbezochte nieuwjaarsreceptie in buurthuis Dolphia zijn 5 vrijwilligers uit Stadsdeel Oost in het zonnetje gezet, vanwege hun niet aflatende vrijwillige inzet voor de samenleving.

Nicole Dielemans is een van de drijvende krachten achter de Activiteitencommissie Zuid Oost. Zo heeft ze onder andere vorig jaar met veel ren- en vliegwerk een enorme braderie georganiseerd, doet ze de wijkbudgetaanvragen, de sinterklaasintocht … teveel om op te noemen. In Glanerbrug is Daniëlla Stal altijd druk in de weer bij het Noaberhuus, waar ze vol overgave probeert moeders met een afstand tot de arbeidsmarkt verder te helpen. Ze is een voorbeeld voor de buurt!

Anita Booij is voor dag en dauw aan het werk als manusje van alles op basisschool de Ouverture. Met haar schoolhond Doedel is ze van onschatbare waarde voor de kinderen.

Ook twee vrijwilligers uit de wijk Dolphia werden naar voren geroepen door stadsdeelmanager Inge Stegeman. Irene Scheeper en Jan Scheffer zetten zich al 15 jaar in voor hun geliefde buurt. Beide zijn ze kritisch, nauwgezet, maar altijd toegankelijk en tot samenwerking bereid in de ontwikkeling van het nieuwe buurthuis voor de kinderen van Dolphia. Via deze weg nogmaals: alle vrijwilligers hartelijk dank voor jullie inzet!