Mededelingen uit het stadsdeel

Frans ten Dam
12 mei 2021

Lees meer over #hardgaan053, de eerstvolgende vergadering van de Stadsdeelcommissie en maak kennis met de teamleider stadsdeelbeheer  

#hardgaan053

Kids vanaf 12 jaar hoeven zich niet te vervelen. Concordia, Sportaal en Alifa hebben samen een programma samengesteld voor jongeren waar iedereen gratis aan mee mag doen. Van kick ass sports tot je kleding pimpen en van gaming tot een online pubquiz. Kijk op www.hardgaan053.nl wat er allemaal te doen is. Houd ook Instagram en Facebook in de gaten!

Stadsdeelcommissie

De laatste stadsdeelcommissievergadering voor de zomer is op dinsdagavond 25 mei. Hebt u onderwerpen die u graag wilt bespreken met de raadsleden van de commissie, neem dan contact op met de secretaris via n.vanproosdij@enschede.nl. De vergadering is een digitale bijeenkomst en is te volgen via een livestream op www.enschede.nl/bestuur.

Teamleider stadsdeelbeheer  

Alles in uw wijk dat gaat over groen, bestrating, water en biodiversiteit wordt gecoördineerd door stadsdeelbeheer. De medewerkers van de teams Oost en Noord worden aangestuurd door Frank ten Dam. Frank is op 1 maart 2021 begonnen. Sindsdien heeft hij op verschillende plekken kennis gemaakt met bewoners, ondernemers en verenigingen. “In goede samenwerking zorgen voor een schone en veilige leefomgeving is onze uitdaging,” aldus Frank ten Dam. “Ik kijk uit naar een prettige samenwerking.”