NLdoet op 11 en 12 maart

Nederland kent veel vrijwilligers. Mensen die zich inzetten om anderen te helpen.

‘Zonder vrijwilligers gebeurt er niks,’ wordt wel eens gezegd. Duidelijk is dat een helpende hand vaak het verschil maakt. Wilt u ook helpen? Kijk dan op www.nldoet.nl en doe op 11 of 12 maart mee met een van de vele activiteiten. Ook de medewerkers van stadsdeel Oost dragen actief bij en doen mee met NLdoet.

Aanmelden als vrijwilliger

Goedlopend vrijwilligerswerk is belangrijk voor elke gemeente. NLdoet is een landelijk evenement waarmee lokaal vrijwilligerswerk wordt gepromoot en waarbij gemakkelijk kan worden aangesloten. Op www.nldoet.nl kunnen verenigingen klussen plaatsen en kunnen vrijwilligers zich aanmelden. Enschedese Sportclubs, verenigingen, scholen en stichtingen hebben al klussen geplaatst, variërend van het opknappen van een ruimte, meubilair tot het schilderen van een hek.

Het organiseren van een klusdag of andere activiteit op 11 en/of 12 maart is de eerste stap. Wie vrijwilligers ontvangt moet deze wel op weg helpen. Klussen kunnen ook worden aangemeld op  www.nldoet.nl. Er kunnen meerder klussen worden ingediend en hoe enthousiaster, hoe meer vrijwilligers natuurlijk. Wilt u alleen of samen met anderen een steentje bijdragen? Kijk dan ook op de www.nldoet.nl  en schrijf u in bij een activiteit van uw keuze.