Nu ook spreekuren bij de Wijkwijzer Glanerbrug

Maaike en Lenke van de Wijkwijzer in Glanerbrug
20 februari 2019

Soms is het handig om bij een vraag of probleem aan te kunnen kloppen bij iemand die met u meedenkt.

U wilt niet van het kastje-naar-de-muur en soms ligt de oplossing heel dichtbij. Om een helpende hand te kunnen bieden heeft Enschede wijkwijzers. Deze inlooppunten in de wijken worden bemenst door vrijwilligers en het welzijnswerk. In Glanerbrug staan Maaike en Lenka voor u klaar! Iedereen kan zonder moeite op woensdagochtend binnenlopen voor een praatje of voor een gerichte vraag. De vrijwilligers wijzen u de weg! Dat gaat van boodschappenhulp tot het invullen van formulieren, maar zij kennen ook de leuke activiteiten in de wijk waar u aan kan deelnemen.

Hulp bieden

De wijkwijzers zijn ook het ontmoetingspunt voor bewoners die hulp willen bieden. Mensen met goede ideeën voor de wijk, mensen die een activiteit willen organiseren of voor mensen die vrijwillig iets willen betekenen in de buurt. Kom gerust langs, wie weet kunt u iets betekenen.

Spreekuren

Sinds januari van dit jaar zijn ook de wijkagenten Dennis Baaijens en René Nijhuis aangesloten bij het spreekuur, zodat u ook met belangrijke vragen voor de politie kan aankloppen. Ook wijkbeheerder Ellen Nijhuis van Domijn sluit aan. Het spreekuur van wijkbeheerder Raimond Senger van Stadsdeelbeheer Oost vindt op hetzelfde moment plaats. De Wijkwijzer Glanerbrug is iedere woensdagochtend tussen 9.00 tot 12.00 uur geopend in het Noaberhuus (De Brug).