Online informatie over projecten

14 april 2021

Heel veel informatie is online te vinden.

Op de website van de gemeente Enschede vindt u actuele informatie over verschillende projecten zoals bijvoorbeeld de aanpak van de Gronausestraat. Maar u vindt op de website bijvoorbeeld ook informatie wat u kunt doen als u moeite heeft om rond te komen met uw inkomen.

Aanpak Gronausestraat

De komende maanden wordt hard gewerkt aan een veiliger winkelgebied in Glanerbrug. Samen met ondernemers en inwoners is gekeken hoe de winkelstraat veiliger kan worden voor wandelaars en fietsers. Op de website wordt uitgelegd wat de probleemlocaties zijn. In schetsen wordt weergegeven wat wordt gewijzigd.  U vindt de informatie op de website onder enschede.nl/oost. Links onderin staan de projecten genoemd.

 

Rondkomen met uw inkomen

Niet iedereen heeft het makkelijk om de maand rond te komen. Het is belangrijk om schulden te voorkomen, maar waar klopt u aan als het u toch overkomt? Op de website van de gemeente Enschede vindt u informatie met allerlei hulpregelingen, loketten die hulp kunnen bieden en een filmpje waarin wordt verteld hoe u hulp kunt vragen. Ga naar www.enschede.nl en typ in het zoekveld ‘Rondkomen met je inkomen’. U komt dan op de webpagina Rondkomen met je inkomen

Op de hoogte blijven

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws in de stad of van uw wijk? Abonneer u dan op de digitale nieuwsbrief van de gemeente. Ga naar enschede.nl/nieuwsbrief en kies voor aanmelden. U kunt zelf de rubrieken kiezen die uw interesse hebben. Houd ook de facebookpagina van de gemeente Enschede of van stadsdeel Oost en de andere social media kanalen (Instagram, LinkedIn) van de gemeente in de gaten. Kijk voor meer informatie over uw buurt/wijk ook op de (digitale) informatiekanalen van uw wijk- of dorpsraad.