Ontdek de sportieve of creatieve talenten van uw kind

sjors sportief
22 januari 2020

Heeft u kinderen die naar de basisschool gaan en die graag willen ontdekken hoe leuk het is om te zingen, dansen, zwemmen of schaatsen?

Enschede moedigt ouders aan om kinderen te laten ontdekken waar hun sportieve of creatieve talenten liggen.

Via de website sjorsportief.nl kan een keuze worden gemaakt uit verschillende workshops en proeflessen. Kinderen hebben eerder dit jaar via school al een boekje ontvangen met het complete aanbod. Via de website en app is dit ook te bekijken. Het aanbod is enorm. Van schermen, bootcamp, theatermuziek, medialab tot alle denkbare sporten. Hoe fijn is het eerst te mogen meedoen voor definitieve inschrijving.

Sportief en creatief

In de eerste helft van dit schooljaar hebben al honderden kinderen gebruik gemaakt van de proeflessen. Veel van het aanbod is ook beschikbaar vanaf januari en februari en in het voorjaar. Meedoen met andere kinderen is leuk en gezellig en ze leren nieuwe dingen.

Kosten

Deelname aan de proeflessen en workshops is veelal gratis. Als de keuze wordt gemaakt uiteindelijk jeugdlid te worden bij een vereniging of groep dan zijn daar wel kosten aan verbonden. Inwoners met een laag inkomen kunnen een beroep doen op stichting leergeld. Want ook kinderen uit gezinnen met een klein budget moeten mee kunnen doen en talenten kunnen ontdekken.