Snuffelen en Shoppen tijdens Glanerbrug Fair

03 oktober 2017

De Glanerbrug Fair die elk jaar in het najaar wordt gehouden is een jaarlijks groter wordend succes. Dit jaar is de aansluiting gevonden met de najaarsmarkt, zodat niet alleen op het Heldersplein activiteiten zijn, maar ook aan de Gronausestraat en aan de Kerkstraat.

Aanstaande zaterdag is het weer snuffelen en shoppen, koopjes scoren en bekenden ontmoeten. Iedereen is welkom tussen 10.00 en 17.00 uur. Kijk voor meer informatie op de website www.fairglanerbrug.nl.

Het evenement staat in het teken van FairGlanerbrug meets Najaarsmarkt. De Najaarsmarkt aan de Gronausestraat sluit zich aan bij de FairGlanerbrug met een kleedjesmarkt voor kinderen en een grote Kidszone. De samenwerking zorgt ervoor dat het evenement groter en leuker wordt dan de voorgaande jaren.

Kramenmarkt

Het enthousiasme om aan de Fair mee te doen is groot onder standhouders en kraamverkopers. Meer dan honderd deelnemers zijn er dit jaar. De standhouders variƫren van verenigingen met verlotingen, hobby en creativiteit en natuurlijk leuke koopwaar en demonstraties.

Ontmoeten

Zoals vaak bij evenementen in het grensdorp is de Fair ook een dag om elkaar te ontmoeten. Er zijn tal van plekken voor een hapje, drankje of koffie met gebak. Pak de fiets, bus of auto en kom zaterdag naar Glanerbrug.

[klik op plaatje voor volledige poster]