Sportinstuiven na schooltijd

sportinstuif in stadsdeel Oost
Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud, woon je in ’t Wooldrik of op ‘t Hogeland en wil je af en toe je energie kwijt? Kom dan naar een van de wekelijkse sportinstuiven.

sportinstuif in stadsdeel OostFelix van Berkel (combinatiefunctionaris Sport & Onderwijs) organiseert op maandag, dinsdag en woensdag leuke activiteiten voor jongens en meisjes die barsten van de energie. Deelname is gratis en met een vriendje of vriendinnetje erbij is het twee keer zo leuk.

Rennen, klimmen, kruipen en klauteren, of kennismaken met turntechnieken, kickboksen of lekker voetballen. Iedere week wordt er iets anders georganiseerd in een van de drie locaties in de wijk Hogeland. De programma’s zijn verschillend voor leeftijdsgroepen. Op maandag kunnen de jongste kinderen (groep 3 t/m5) meedoen in de gymzaal aan de JP Coenstraat, dinsdag de kinderen van groep 6 t/m 8 in de gymzaal aan de Hogelandstraat en woensdag alle kinderen van 6 t/m 12 jaar in speeltuin ’t Varvik.

Meedoen is heel gemakkelijk. Gewoon voor aanvang aanwezig zijn bij de gymzaal. Er zijn geen kosten aan verbonden. De sport- en spelinstuiven zijn elke week, maar niet in schoolvakanties. Hieronder het overzicht van tijden en locaties. Meer informatie is te krijgen bij Felix van Berkel op f.vanberkel@enschede.nl

Maandag        15.00 – 16.00; groep 3 t/m 5. Gymzaal JP Coenstraat (Sport- en Spel)

Dinsdag           14.45 – 15.45; groep 6 t/m 8. Gymzaal Hogelandstraat (Sport- en Spel)

Woensdag       14.30 – 15.30; groep 3 t/m 8. Speeltuin ’t Varvik (Spel- en Creatief)

Kijk voor een overzicht  van alle spel- en sportinstuiven in Enschede op www.bewegingsonderwijsenschede.com/ of wordt volger op de facebookpagina Bewegingsonderwijsenschede.