Stadsdeelcommissie Oost, dinsdag 20 november

14 november 2018

De gemeenteraad van Enschede heeft vijf stadsdeelcommissies.

De stadsdeelcommissie bespreekt wat er leeft en speelt in uw wijk. Ze bereidt de besluiten voor die in de raadsvergadering worden genomen en dus over uw buurt kunnen gaan.

Inspreken op agendapunten

Als u invloed wilt hebben op besluiten van de gemeenteraad is de stadsdeelcommissievergadering dé plek om in te spreken. Wilt u laten horen wat u van een onderwerp of voorstel op de agenda vindt, of wilt u zelf een onderwerp op de agenda zetten, dan kunt u inspreken. U krijgt 5 minuten tijd om uw verhaal te delen met de commissieleden. De agenda van de stadsdeelcommissievergadering is te vinden op enschede.nl/bestuur.

Waar en wanneer

De stadsdeelcommissie vergadert op verschillende plekken in stadsdeel Oost. De eerstvolgende vergadering is op dinsdag 20 november in het verenigingsgebouw van Vogido aan de Tegelerweg 66. De aanvangstijd is altijd 19.30 uur.

Koffie-halfuurtje

Direct in gesprek met de raadsleden om iets kenbaar te maken kan natuurlijk ook. Elke vergadering van de stadsdeelcommissie Oost begint met een half uur koffietijd. Een ontspannen begin om in gesprek te gaan over wat er leeft en speelt in uw straat of buurt. Misschien kan uw vraag direct worden opgepakt en opgelost, mogelijk vraagt uw thema politieke aandacht. Of het nu gaat over onderhoud in uw straat, de school van uw kind, verzorging van ouders, uw veiligheid op straat of de kwaliteit van dienstverlening van de gemeente: u mag alles bespreekbaar maken.