Theetuin ’t Volbert opent de deuren

27 juni 2017

De lang verwachte Theetuin bij boerderij ’t Volbert gaat vanaf 1 juli open. Elke zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur is iedereen welkom voor een kopje koffie of thee met een versnapering. De Theetuin is een initiatief vanuit de wijk Stokhorst en ’t Ribbelt. Het wordt ondersteund door onder andere het Oranjefonds en de gemeente Enschede.

Behalve de mogelijkheden om iets te drinken, kan er op de zaterdagen ook actief meegedaan worden aan jeu de boules of koersbal. De theetuin in combinatie met balsport draagt bij aan een grotere samenhang in de wijk en bekendheid van de boerderij ’t Volbert. Uiteindelijk is het de wens om een actieve spelvereniging op te starten voor bewoners uit de buurt. Voor informatie over deze vereniging, Jeu de Boules en koersbal, kunt u terecht op de boerderij of mailen naar Freek Pompert via freekpmp@kpnmail.nl.

Op 1 juli is er een grootse opening. Het feest begint om 11.00 uur. Alle buurtbewoners en belangstellende zijn uitgenodigd voor een kopje koffie of thee met iets lekkers. De hele dag zijn er activiteiten in en rond de Boerderij; live muziek, verhalenvertellers, een luchtkussen voor de kleintjes en een grote loterij voor alle bezoekers.

Iedereen is van harte uitgenodigd op het openingsfeest van de Theetuin van de wijk. U bent welkom op zaterdag 1 juli, vanaf 11.00 uur. Magnoliastraat 5, Enschede.