Themabijeenkomst Stadsdeelcommissie Oost over Werken en Meedoen

22 juni 2017

Dinsdag 27 juni praat Stadsdeelcommissie Oost over Werken en Meedoen. Want nog veel bewoners zitten ongewild en soms te lang thuis. De eerste stap is om bewoners te activeren.

In stadsdeel Oost zijn hiervoor diverse wijkinitiatieven gestart. Daar kunnen bewoners aan meedoen en van betekenis zijn voor hun buurt. De eerste activeringsstap is in Oost redelijk succesvol. Maar de volgende stap, naar betaald werk, is vaak lastig.

Verantwoordelijk wethouder Patrick Welman en de raadsleden gaan over dit thema met de tafelgasten en de zaal in gesprek. Aan tafel zitten vertegenwoordigers van een aantal wijkactiveringsprojecten zoals het fietsproject in de wijk Diekman en bewonersinitiatieven uit Glanerbrug en Dolphia.

De koffie staat klaar!

De stadsdeelcommissievergadering wordt gehouden in wijkboerderij ’t Volbert, midden in de wijk Stokhorst. De boerderij is bereikbaar via de parkeerplaats van de EMTÉ aan de Magnoliastraat. De avond begint om 19.30 uur. De themabijeenkomst Werken en Meedoen duurt tot 21.00 uur. Daarna behandelt de stadsdeelcommissie nog andere agendapunten. De koffie staat dinsdag klaar!