Verras uw Valentijn

Valentijnsdag een roos
03 februari 2021

Stuur uw leukste foto in en maak kans op een zoete verrassing.

Bent u die creatieve Valentijn?

Juist in lastige periodes als de coronalockdown is het fijn om te horen dat je geliefd bent, gewaardeerd wordt om wat je doet of misschien wel te vernemen dat iemand de ‘kriebels in de buik voelt’ van jou. Verrast u uw Valentijn dit jaar op super-originele wijze, dan verblijden wij u met een lekkere attentie. Even romantisch dinertje of nog een ‘last-minute’ bloemetje gaat niet lukken dit jaar. Heeft u iemand in gedachten die u wilt verrassen, dan moet u echt aan de slag. Een kaart of bloemen laten bezorgen kan, maar is zeker niet origineel en waarschijnlijk wordt het al bezorgd op zaterdag 13 februari.

De persoon met het meest romantische hart barst natuurlijk van de creativiteit. Die laat vliegtuigen overvliegen, schildert spandoeken, kookt een zes gangen diner, huurt een fanfare. Of zit het juist in het kleine? De tekening voor oma, cupcakes voor schoolvriendinnetjes die gemist worden.

Laat het ons weten

Stadsdeel Oost wil graag meegenieten hoe iedereen invulling geeft aan vriendschap en de liefde. Stuur een foto in van uw Valentijnsactie of hoe u bent verrast door uw Valentijn. De inzenders maken kans op een zoete verrasing. Insturen kan naar stadsdeelmanagementoost@enschede.nl