Wijkregie in Stadsdeel Oost

Jeffrey Brinkman (L), Kiona Grotenhuis (R) en Job Kantelberg (M)
05 februari 2020

Met ingang van 1 februari 2020 zijn er twee nieuwe wijkregisseurs werkzaam in Stadsdeel Oost.

Job Kantelberg en Kiona Grotenhuis gaan het team versterken nadat 2 collega’s recentelijk afscheid hebben genomen. Samen met Inge Stegeman (stadsdeelmanager), Jeffrey Brinkman (wijkregisseur), Lies van Dongeren (coördinator Jeugd) en Brigitte Steffens (managementassistente) vormen zij Stadsdeelmanagement Oost.

De kerntaak van het stadsdeelmanagement is om ervoor te zorgen dat de plannen die bewoners en (professionele) partijen met elkaar maken, op goede wijze worden uitgevoerd. De wijkregisseur is daarin een belangrijke schakel tussen de wijkbewoners, de vele afdelingen van de gemeente en andere organisaties die in de wijk werken.

3 wijkregisseurs

De 3 wijkregisseurs hebben elk hun eigen aandachtsgebieden. De verdeling is als volgt:

Jaarplan

De 5 stadsdelen werken elk met een eigen stadsdeelagenda. Deze agenda laat zien hoe in de stadsdelen wordt gewerkt aan het realiseren van de opgaven en ambities van de stad. Elk jaar wordt een planning gemaakt met acties die bijdragen aan een betere wijk en een betere samenleving. Dit plan wordt 3 maart gepresenteerd in de stadsdeelcommissie Oost. Een mooi moment om kennis te maken met het stadsdeel, de wijkregisseurs en de plannen voor 2020. U bent van harte welkom.