Zat er bij ieder kind maar een gebruiksaanwijzing........maar helaas!

14 oktober 2020

Dus zitten ouders vaak met vragen. Kinderen opvoeden is een hele uitdaging.

Hoe pak ik het aan? Hoe doet een andere ouder dit? Doe ik het wel goed? Waar kan ik met mijn vragen en misschien wel angsten terecht?

Ontmoetingsgroepen voor (groot)ouders

Alifa organiseert ontmoetingsgroepen voor (groot)ouders. Met elkaar op een leuke en gezellige manier praten over onderwerpen die u bezighouden, dingen waar u tegenaan loopt. Dit alles onder enthousiaste leiding van een professioneel Triple-P geschoolde beroepskracht van Alifa die uw vragen kan beantwoorden en u weer met tips op weg helpt. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om ouders met kinderen in dezelfde leeftijd te leren kennen terwijl de kinderen met elkaar kunnen spelen.

Waar vindt u die ontmoetingsgroepen vinden in Enschede oost?

  • Op maandag op Velve-Lindenhof in Lumen. Een ontmoetingsgroep voor ouders met kinderen ouder dan 4 jaar. De groep is van 9.00 – 11.00 uur. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marion van Gils van Alifa via 06 227 85 340.
  • Op dinsdag in jongerencentrum de Hut in Glanerbrug van 9.30 tot 11.30 uur. Deze groep is voor ouders met kinderen tot 18 jaar. De jongste kinderen tot 4 jaar kunnen meekomen en samen spelen Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Silvia Wijering van Alifa via 06 532 05 451.
  • Op woensdag van 9.00 – 11.00 uur in speeltuin Het Lindenhof voor ouders met kinderen tot 4 jaar. Voor informatie kunt u contact opnemen met Hannie Oude Munnink via 06 410 27 899.
  • Op donderdag vanaf 1 november van 9.00 tot 11.00 uur in Buurthuis Dolphia voor ouders met kinderen tot 18 jaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Silvia Wijering van Alifa via 06 532 05 451.

Iedereen is van harte welkom! Ook de kleintjes kunnen mee.

 In verband met de huidige coronasituatie en de strengere RIVM regels gaan sommige groepen door in gewijzigde vorm of worden afgelast. Wilt u een groep bezoeken? Bel dan even van te voren