Parkeer en bel

Makkelijk, veilig en snel!
Het Parkeerbedrijf Enschede introduceert met ‘Parkeer en Bel’ een gebruiksvriendelijk parkeerconcept, waarmee u makkelijk, veilig en snel betaald parkeert.
Dankzij ‘Parkeer en Bel’ kunt u voortaan betaald parkeren zonder muntgeld of chipknip op zak en is het bovendien niet langer nodig een parkeerbewijs in de auto achter te laten!
Met ‘Parkeer en Bel’ maakt het parkeerbedrijf het u makkelijker om in Enschede betaald te parkeren. Uiteraard blijven wij investeren in onze dienstverlening zodat onze stad, voor bewoners en bezoekers, leefbaar en bereikbaar blijft!

Wat is er mogelijk?
Parkeer en Bel is binnen de gemeente Enschede mogelijk daar waar op straat parkeergeld moet worden betaald. Iedereen die in het bezit is van een mobiele telefoon kan gebruik maken van dit parkeersysteem. Betaling geschiedt via creditcard of automatische incasso.

U heeft de keuze!
Wilt u makkelijker, veiliger en sneller betaald parkeren met ‘Parkeer en Bel', meld u dan aan bij een van deze providers. Meer informatie over dit onderwerp kunt u terugvinden bij deze providers.

 

Wat zijn de voordelen?
Parkeer en Bel brengt diverse voordelen met zich mee:

  • Extra betalen behoort met mobiel parkeren tot het verleden. U bespaart parkeergeld omdat u alleen voor de werkelijk afgenomen parkeertijd betaalt;
  • Kleingeld voor de parkeerautomaat is overbodig om op zak te hebben. Eén telefoontje of sms om aan of af te melden volstaat. Ook kan vaak van een app gebruik worden gemaakt;
  • U hoeft niet meer naar de parkeerautomaat te lopen, maar alleen het nummer (dat van een afstand te lezen is) in te voeren;
  • Bij een correct gebruik behoren parkeerboetes voortaan tot het verleden.

Kunt u niet vinden wat u zoekt of wilt u meer informatie, laat het ons weten via het contactformulier.