Powergerechten bij Power Royael

01 februari 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Heeft u geen zin om alleen te eten of wilt u andere mensen ontmoeten. Of recepten van de wereldkeukens proberen, gewoon lekker eten of welke andere reden dan ook. Kom dan eten bij Power Royael aan de Noord Hollandstraat 4.

 Vanaf 14 februari staan de vrijwilligers van Power Royael elke woensdag voor u klaar om heerlijke gerechten te maken. Heeft u zin om ook een te keer te helpen met koken? Neem dan vrijblijvend contact op om samen te kijken naar de mogelijkheden.

Valentijns diner

Op 14 februari starten de vrijwilligers van Power Royael om 17.00 uur met een valentijnsdiner. De kosten hiervoor zijn € 3,50 per persoon. Dus grijp uw kans en verras uw Valentijn. De kosten daarna zijn € 7,00 per persoon. U krijgt daarvoor een hoofdgerecht en een dessert en dat allemaal vers gemaakt. Het diner staat elke woensdag om 17.00 uur voor u klaar.

Aanmelden

Aanmelden kan wekelijks tot en met dinsdag 16.00 uur. Het menu komt wekelijks op de Facebookpagina Powergerechten en op de website: https://royael.centrumpower.nl/. U kunt ook telefonisch aanmelden door te bellen of een Whatsapp te sturen naar 06-13 91 68 69. Maar ook via de Facebookpagina Powergerechten en e-mail royael@centrumpower.nl

Let op: er gaat vanaf 6 personen gekookt worden. Maximaal 20 personen. vol=vol.