Proefles bowls voor volwassenen

30 januari 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht
Sport 'Bowls-on-a-mat' van Sportaal

Bowls is een laagdrempelige manier om te bewegen. Sportaal wil bewegen stimuleren onder volwassenen en organiseert daarom op woensdag 8 februari in samenwerking met de Enschedese Bowls vereniging een proefles.

“Bowls is populair onder ouderen. In kleine teams ga je de strijd met elkaar aan en je traint je balans en ontmoet andere mensen. Een leuke manier om te starten met meer bewegen.” vertelt Bernd Bove, beweegmakelaar bij Sportaal. 

Afgelopen week organiseerde Sportaal de eerste proefles bij Aquadrome. “Ons doel is om mensen te helpen bij het zetten van de eerste stap. In samenwerking met verschillende sportaanbieders bieden we elke maand een proefles aan.” aldus Bove.

De proefles bowls is in sporthal De Brug, Schipholtstraat 45, op woensdag 8 februari. Hier kunnen geïnteresseerden tussen 9:30 en 11:30 uur kennis maken met deze precisiesport. Bij bowls is het de bedoeling is dat met je team van twee of drie spelers ovale ballen, zo dicht mogelijk bij de kleine bal laat rollen. Er is beperkt plek, aanmelden is daarom verplicht. 

Kijk voor meer informatie op de website van Sportaal