Raadsvergadering week 2 2024

02 januari 2024
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Bekijk hier de agenda's voor de raadsvergaderingen in de week van 8 januari.

Actualiteitenraad

Op maandag 8 januari 2024 vindt van 18.00 uur tot 19.00 uur de actualiteitenraad plaats. De actualiteitenraad vervangt het vragenhalfuur in de raadsvergadering en de verschillende kamers van de Stedelijke Commissie, en vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis. Tijdens de actualiteitenraad stellen gemeenteraadsleden vragen over actualiteiten in de stad. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze raadsvergadering live te volgen op de publieke tribune van het stadhuis.
Bekijk hier de agenda van de actualiteitenraad van 8 januari. Via deze link kunt u de actualiteitenraad ook live volgen of achteraf terug kijken. 

Gemeenteraad

Op maandag 8 januari 2024 vindt vanaf 19.00 uur verschillende bijeenkomsten van de gemeenteraad plaats in het stadhuis:

  • 19.00 uur – 21.00 uur OPINIE053 bijeenkomst over  “Plezierig oud worden in Enschede – Eerste redactievergadering WIJS Enschede Krant”. Deze bijeenkomst vindt plaats in de burgerzaal van het stadhuis. De gemeenteraad nodigt u van harte uit om mee te praten en mee te doen. Meer informatie over deze bijeenkomst leest u hier. U kunt zich aanmelden via www.WijsEnschede.nl.
  • 21.15 uur – 22.45 uur Woonvisie. Deze bijeenkomst vindt plaats in kamer 51 van het stadhuis. Hier wordt de raad meegenomen in de wettelijke wijzigingen omtrent de woonvisie en worden zij op hoofdlijnen geïnformeerd over de geactualiseerde woonvisie. Meer informatie over deze bijeenkomst leest u hier.

Volg de gemeenteraad van Enschede via X via @raad053 en #raad053