Raadsvergaderingen week 49 2023

24 november 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Bekijk hier de agenda's voor de raadsvergaderingen in de week van 4 december 2023.

Actualiteitenraad

Op maandag 4 december 2023 vindt van 18.00 uur tot 19.00 uur de actualiteitenraad plaats. De actualiteitenraad vervangt het vragenhalfuur in de raadsvergadering en de verschillende kamers van de Stedelijke Commissie, en vindt plaats in de raadzaal van het stadhuis. Tijdens de actualiteitenraad stellen gemeenteraadsleden vragen over actualiteiten in de stad. Belangstellenden zijn van harte welkom om deze raadsvergadering live te volgen op de publieke tribune van het stadhuis.

Bekijk de agenda van de actualiteitenraad van 4 december 2023. Via deze link kunt u de actualiteitenraad ook live volgen of achteraf terug kijken. 

GEMEENTERAAD

De gemeenteraad vergadert op maandag 4 december 2023 vanaf 19.00 uur in de raadzaal van het stadhuis. Hierin vindt de behandeling van de raadsagenda plaats waarin het debat over de bespreekpunten en het behandelen van de hamerstukken zal plaatsvinden. Op de agenda staan onder andere de volgende onderwerpen:

  • Omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit voor het realiseren van 5 natuurlodges aan de Beuvinkweg 40
  • Wetenschappelijk onderzoek naar de gemeente Enschede in de context van bezetting, bevrijding en nasleep
  • Verordening Maatschappelijke ondersteuning Enschede 2024
  • Cultuurnota
  • Evenementennota

Bekijk de agenda van de raadsvergadering van 4 december 2023. Via deze link kunt u de raadsvergadering ook live volgen of achteraf terug kijken. 

I.v.m. Sinterklaasavond is er op dinsdag 5 december geen vergadering van een stadsdeelcommissie.

Volg de gemeenteraad van Enschede via X via @raad053 en #raad053