Roelof dik tevreden met FIXbrigade

01 november 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Veel mensen hebben al gebruik gemaakt van de hulp van de FIXbrigade. De hulp wordt als zeer positief ervaren.

Dat geldt ook voor Roelof. Hij geeft de FIXbrigade, die onlangs een bezoek aan zijn huis brachten, een dikke 10. We gingen met hem in gesprek om over zijn ervaringen te horen. Roelof: “Een paar weken geleden stond een duo van de FIXbrigade bij mij voor de deur. Samen liepen we door het huis om te beoordelen welke verbeteringen er mogelijk zijn.”

Er werden tochtstrips geplaatst, radiatorfolie aangebracht en alle lampen werden vervangen door energiezuinige LED-lampen. Bovendien lieten ze nog 4 extra LED-lampen achter voor een nieuwe armatuur die binnenkort binnenkomt. Roelof is uitermate tevreden en deelt graag zijn enthousiasme: "Of ik de FIXbrigade aan anderen zou aanbevelen? Absoluut! Elke kleine inspanning telt, en het is ook nog eens kosteloos. Als je het niet voor jezelf doet, doe het dan voor het milieu."

Omdat Roelof plannen heeft om nog meer energiebesparende maatregelen te treffen, komt er binnenkort zelfs een bespaarcoach bij hem langs. Deze expert kan hem adviseren welke andere stappen hij kan nemen om zijn huis nog energiezuiniger te maken.

Lijkt het u ook fijn om hulp te krijgen bij het besparen van energie en geld? Dan kan de FIXbrigade iets voor jou zijn! De hulp van de FIXbrigade is gratis, net als de materialen die ze gebruiken. 

Maak nu een afspraak via www.energieloket-enschede.nl/fixbrigade. U mag zelf een handig moment kiezen!