Sport-, Beweeg- en Leefstijl Akkoord Enschede

05 oktober 2022
Nieuwsoverzicht
logo breng jij Enschede in beweging

Op donderdag 22 september 2022 hoorden allerlei mensen van sportverenigingen en andere sportieve partijen in de stad, wethouder Niels van den Berg honderduit vertellen over het Akkoord in Enschede.

Beweging in de stad. Door wie dan ook. ‘Samen goed in je vel’, dat is het credo in Enschede om het Sport-, Beweeg- en Leefstijl Akkoord te laten leven.

In de Grolsch Veste stond werd dit in een avondprogramma nader toegelicht. Er werd stilgestaan bij aanvragen die kunnen worden gedaan om mooie initiatieven mogelijk te maken. In de afgelopen 2 jaren zijn diverse mooie ideeën uitgevoerd. Van TacTennis bij TV Wooldrik, Passend Voetbal bij Avanti Wilskracht, een wandelgroep met wijkbewoners in Twekkelerveld, de QR-fit route in het Wesselerbrink park, opleidingen voor trainers bij Twente ’05 enz.

Voor dit jaar én volgend jaar is er nog geld beschikbaar om nieuwe initiatieven uit te voeren! Of gaat het om netwerk, zichtbaarheid of andere ondersteuning? Wilt u in actie komen en past uw idee bij de thema's van het Akkoord? Ga naar de website samengoedinjevel voor meer informatie.