Stadsdeelwethouder Centrum Jeroen Diepemaat stelt zich voor

13 juli 2022
Nieuwsoverzicht
Portretfoto van Jeroen Diepemaat

Mijn naam is Jeroen Diepemaat en de komende vier jaar mag ik me als wethouder inzetten voor stadsdeel Centrum. Voor ik mezelf verder voorstel, wil ik mijn voorganger June Nods bedanken voor haar inzet voor stadsdeel Centrum. Ik ben van plan dit minimaal net zo goed te doen.

In 1989 ben ik geboren in Hengelo. Voor mijn studie ben ik naar Enschede verhuisd. Ik voel mij een tukker, maar in het bijzonder echt een Enschedeër. Bijna alle grote momenten in mijn leven hebben zich hier afgespeeld. Ik ben hier gaan samenwonen en getrouwd met Marit. Onze kinderen Wout en Saar zijn in Enschede geboren. We wonen in een groene wijk, genieten van het buitengebied en gaan graag voor een culturele voorstelling, hapje eten of borrel naar de binnenstad. En dan gaat Wout hier sinds kort ook nog eens naar de basisschool. Al die dingen zeggen iets over mijn verbondenheid met de stad. En het zijn allemaal momenten waar de gemeente een rol in heeft.

Het centrum is een herkenbare plek voor iedere Enschedeër. Ik ben dan ook trots dat ik hieraan de komende periode een bijdrage mag leveren. Dit wil en kan ik natuurlijk niet alleen. Daarom wil ik graag samenwerken met u en met alle partijen die zich inzetten voor de stad. Met altijd het belang van onze mooie stad voorop. Ik kijk er naar uit!

Wilt u met mij in contact komen, dan kan dat via het Stadsdeelmanagement Centrum: stadsdeelmanagementcentrum@enschede.nl

Graag tot ziens,
Jeroen Diepemaat