Stadsdeelwethouder Noord Arjan Kampman stelt zich voor

13 juli 2022
Uitgelicht Nieuws
Arjan Kampman

Wethouder Arjan Kampman (PvdA) is de komende vier jaar wethouder van stadsdeel Noord. Als geboren en getogen Enschedeër, opgegroeid in in Twekkelerveld, gaat het welzijn van de stad mij aan het hart.

Het gaat erom dat we het goed hebben met elkaar. De afgelopen jaren heb ik mij als stadsdeelwethouder ingezet voor Zuid, de komende collegeperiode ga ik dat doen voor Enschede Noord.
 
Het stadsdeel omvat onder meer de wijken Mekkelholt, Deppenbroek, Roombeek, Twekkelerveld en het dorp Lonneker. Het is een mooi stadsdeel met prachtige parken, evenementen, creatieve- en technische broedplaatsen. Er liggen hier prachtige kansen.
 
We gaan aan de slag om de onderlinge verbondenheid tussen mensen en organisaties verder te vergroten. Ook moeten we omzien naar de jongeren in de wijken, en oog hebben voor de mensen die eenzaam zijn. Iedereen moet mee kunnen doen. Daar gaan we mee aan de slag.  En dat doe ik niet alleen. Daar draagt iedereen zijn steentje aan bij. Samen maken we Noord!
 
Behalve voor het stadsdeel ben ik als wethouder ook verantwoordelijk voor werk en inkomen, de wijkteams, inclusiviteit, asiel en integratie. Als lokale bestuurder zet ik mij in voor een goed sociaal vangnet. Wilt u met mij in contact komen, dan kan dat via het Stadsdeelmanagement Noord: stadsdeelmanagementnoord@enschede.nl

Tot ziens in Noord, Arjan Kampman.