Start jongeren instuif in Twekkelerveld

16 november 2022
Nieuwsoverzicht
5 jongeren die de handen omhoog houden

Speeltuin Kozakkenpark, jongerenwerk van Alifa, Circus Tijdsgeest en Carnavalsvereniging De Tuffelkroepers werken samen om een nieuwe jongeren instuif te organiseren in Twekkelerveld.

De samenwerkende partijen vonden dat er voor jongeren van 12 tot en met 17 jaar nog te weinig activiteiten werden georganiseerd. Er is daarom gestart met het aanbieden van een maandelijkse activiteit in de wijk. Het is de bedoeling dat jongeren zelf ook helpen door deel te nemen in werkgroepen. 

De eerste activiteit was direct erg geslaagd. Op donderdagavond 29 oktober was er een spannende spokentocht met verschillende figuranten.  De avond werd afgesloten met een Halloweenparty. 

De volgende activiteiten voor deze groep jongeren staan ook al weer gepland. Zo is er op vrijdag 25 november vanaf 16.30 uur een oranje juichfeest tijdens de wedstrijd van het Nederlands elftal. In december is er een vossenjacht in kerststijl. De avond wordt afgesloten met een kerstparty. 

Kijk voor alle informatie over aankomende evenementen de Facebookpagina van Speeltuin Kozakkenpark en De Tuffelkroepers goed in de gaten.