Thema-avond Samen in de Wijk

05 oktober 2022
Nieuwsoverzicht
kaasblokjes

Op donderdag 6 oktober van 17.00 tot 20.00 uur organiseert het Bewonersteam Boswinkel samen met wijkcentrum ‘t Ni-Je Terphoes de thema-avond “Samen in de Wijk”.

Het belooft een gezellige avond te worden waar u op een gezellige manier kunt kennismaken met verschillende organisaties in de wijk Boswinkel. Daarnaast is er live entertainment en ook de inwendige mens wordt niet vergeten: gratis hapjes en een drankje die worden verzorgd door de vrijwilligers van Power Royael.

Tijdens de avond kunt u een praatje met ze maken en u laten informeren over de activiteiten en ideeën die zij in de buurt aanbieden. Ook kunnen ze u vertellen waarmee zij u kunnen helpen. Tijdens de avond is Tessa Kortenbach uw gastvrouw. Op een creatieve en gezellige manier maakt zij verbinding tussen u en de organisaties. De avond is in Wijkcentrum ‘t Ni-je Terphoes, Noordhollandstraat 4.

De volgende organisaties staan voor u klaar: BB Productions, Buurtbemiddeling Enschede, Gemeente Enschede, Humankind kinderopvang en -ontwikkeling, Livio, Ons huis, Power Royael, Stichting SES Activiteiten, Sportaal, Sven, De Woonplaats, Wijkwijzer Enschede, Wijkcentrum ‘t Ni-je Terphoes en de Wijkteams Enschede