TValley Tech Conference op 31 mei 2023

22 mei 2023
Wel op de Home/Uitgelicht Nieuws
TValley blad

Volgende week woensdagmiddag is het zover: de TValley Tech Conference (locatie: De Grolsch Veste, Enschede)!

Op 31 mei hebben we een inspirerend evenement voor engineers én door engineers. Het centrale thema is: Empowering Smart Technology. Het programma is gevuld met kennissessies, netwerkmogelijkheden en vacatures / stages. 

Programma

Het complete programma bekijk je op de website . Met bijdragen van alle TValley partners: Voortman Steel Machinery, Spectro-AG, Hogeschool Saxion, RIWO, VMI, Benchmark, Bronkhorst, Robor Electronics, VIRO & Machinefabriek Boessenkool. Pik de interessantste onderdelen voor je netwerk er gerust uit!

Communicatietoolkit 

Om TValley Tech Conference 2023 een groot succes te laten worden, delen we in deze mail nogmaals de communicatietoolkit met diverse teksten en afbeeldingen om het event onder de aandacht te brengen. We waarderen het enorm als je hier - nogmaals - aan bijdrage aan wilt leveren. Denk aan communicatie via eventkalenders, nieuwsbrieven, intranet, website, socials etc.

DOWNLOAD DE TOOLKIT (Engels & Nederlands)

Je vindt in deze map ook banners om specifieke kennissessies te communiceren (inmiddels zijn er visuals van 6 van 9 sessies beschikbaar).

Tickets

De gratis tickets zijn beschikbaar via deze pagina

Technologie