Uitreiking Werkpakt Keurmerken 11 mei 2023!

12 mei 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht
Uitreiking werkpakt keurmerken 2023

Donderdagavond 11 mei 2023 zijn er door wethouder Arjan Kampman weer Werkpakt Keurmerken uitgereikt aan sociaal maatschappelijk betrokken ondernemers.

Donderdagavond 11 mei 2023 zijn er door wethouder Arjan Kampman weer Werkpakt Keurmerken uitgereikt aan sociaal maatschappelijk betrokken ondernemers.

Voorafgaand aan de uitreikingen zijn we met de bus, beschikbaar gesteld door Brookhuis Personenvervoer vanuit Enschede naar Sallandse Wegenbouw in Haarle vertrokken. Tijdens de busrit werd een presentatie gehouden over de Wet Inburgering. Hierdoor kregen ondernemers meer duidelijkheid over de inburgering van statushouders.

Aangekomen in Haarle werden we verrast met een heerlijk buffet van In het Veld bedrijfscatering. Daarna gaf Sallandse Wegenbouw een presentatie over circulariteit, duurzaamheid en innovatie in de wegenbouw en zijn ondernemers geïnformeerd over de wet WIA/Wajong.

Intrema Interieurbouw B.V. en Defendos Security uit Enschede ontvingen deze avond voor het eerst het Werkpakt keurmerk uit handen van de wethouder.

Nadat er deze avond in totaal 9 keurmerken zijn uitgereikt, werd er onder het genot van een hapje en drankje nog even genetwerkt.

Dank aan Sallandse Wegenbouw en Brookhuis Personenvervoer voor de gastvrijheid, de volgende bijeenkomst is in het najaar van 2023.

Ook Werkpakt keurmerkhouder worden? Kijk op de site van werkpakt hoe je in aanmerking komt voor een keurmerk.