Benjamin Willem ter Kuilestraat 33

Algemeen

In Stadsdeel West nabij het Centrum van Enschede bieden wij deze representatieve kantoorruimte aan met een totaal beschikbaar verhuurbaar oppervlak van ca. 800 m². Deelverhuur is mogelijk vanaf 20 m².   

Bereikbaarheid

Het object is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer (bushalte direct voor entree). Ruime parkeermogelijkheden op naastgelegen terrein. 

Voorzieningen 

Uw gasten worden hartelijk ontvangen door de aanwezige receptionist(e). Het object is verder van alle gemakken voorzien waarbij tevens gebruik kan worden gemaakt van de aanwezige vergaderruimte. Een pantry is in de directe nabijheid van de gehuurde ruimtes aanwezig. Het gehuurde wordt volledig gestoffeerd en gemeubileerd aangeboden. Uiteraard is het mogelijk om in overleg de ruimtes af te stemmen op uw wensen. 

Het object is rolstoelvriendelijk en voorzien van een invalidentoilet. De verdiepingen zijn bereikbaar middels een lift. De minimale huurtermijn wordt nader overeengekomen. Interesse in de mogelijkheden ? Reageer dan via ons contactformulier.

Huurprijs

€ 121,80- excl. BTW per m² per jaar. 

Servicekosten

€ 97,97 excl. BTW per m² per jaar (inclusief gas, water & elektra). 

Adresgegevens

B.W. Ter Kuilestraat 33
7545 KL ENSCHEDE

Kenmerken van de kantoorruimte

Vergaderruimte:
Internettoegang:
Pantry / koffieautomaat:
Schoonmaak:
Receptiefunctie:
Locatiebeheer / facilitaire ondersteuning:
Parkeergelegenheid: Naastgelegen parkeerterrein
Gemeubileerd / gestoffeerd: Gestoffeerd (gemeubileerd op aanvraag)
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.