Runenberghoek 12

Algemeen

In het centrum van de Helmerhoek bevindt zich op de eerste verdieping van het gezondheidscentrum het Wijkcentrum de Helmer. De gemeente Enschede exploiteert deze ruimte als maatschappelijke ruimte voor activiteiten in de wijk. In de zaal is een bar met een keukentje en wat opbergruimte. Daarnaast is de zaal voorzien van flexibel meubilair. De totale ruimte is 149 m2 groot en is op te delen in 2 afzonderlijke ruimten.

Reserveren incidentele verhuur

Reserveringen kunnen gedaan worden bij Andrea Verheijen, locatiemedewerker Vastgoed & Facilitair Bedrijf Enschede. Andrea is dagelijks tot 14.00 uur telefonisch bereikbaar op telefoonnummer 06 12 59 70 51 en via mail a.verheijen@enschede.nl (reserveren via de mail heeft de voorkeur). Voor overige vragen kunt u het mailadres wijkcentra@enschede.nl gebruiken.

Huurprijs incidentele verhuur

Ruimte A: uurtarief € 12,50

Ruimte B: uurtarief € 12,50

Ruimte A + B: uurtarief € 25,00

Catering

In het wijkcentrum bevindt zich een bar met keukentje. De exploitatie van de bar is door de gemeente Enschede uitbesteed aan M-Pact. Indien u gebruik wilt maken van de catering dan kunt u dit bij de reservering aangeven. Betaling van de consumpties gaat via M-Pact.

Adresgegevens

Runenberghoek 12

7546 EE  Enschede

Wijkcentrum De Helmer