Zaanstraat 12

Algemeen

Representatieve maatschappelijke kantoorruimte te huur in Enschede Noord met een totaal beschikbaar verhuurbaar oppervlak van ca. 450 m². Deelverhuur is mogelijk vanaf 20 m².   

Bereikbaarheid

Het object is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein. 

Voorzieningen

Uw gasten worden hartelijk ontvangen door de aanwezige receptionist(e). Het object is verder van alle gemakken voorzien waarbij tevens gebruik kan worden gemaakt van de aanwezige vergaderruimte. Een pantry is in de directe nabijheid van de gehuurde ruimtes aanwezig. Het gehuurde wordt aangeboden inclusief het gebruik van de cateringmogelijkheden. Het gehuurde wordt gestoffeerd opgeleverd (in overleg gemeubileerd mogelijk). Uiteraard is het mogelijk om meerdere maatschappelijke kantoorruimtes te combineren en af te stemmen op uw wensen.

Het object is rolstoelvriendelijk en voorzien van een invalidentoilet. De verdiepingen zijn bereikbaar middels een lift. De minimale huurtermijn wordt nader overeengekomen. Interesse in de mogelijkheden ? Reageer dan via ons contactformulier.

Huurprijs

€ 127,34,- excl. BTW per m² per jaar. 

De huurprijs wordt berekend op basis van VVO. Dit is inclusief een opslag voor horizontale verkeersruimten zoals gangen, toiletten, entree ed.

Servicekosten

€ 104,93,- excl. BTW per m² per jaar (inclusief gas, water & elektra). 

Adresgegevens

Zaanstraat 12
7523 HC ENSCHEDE

Kenmerken van de ruimte

Vergaderruimte: Ja
Internettoegang: Ja
Pantry / kantine / koffieautomaat: Ja
Schoonmaak: Ja
Receptiefunctie: Ja
Locatiebeheer / facilitaire ondersteuning: Ja
Parkeergelegenheid: Eigen terrein
Gemeubileerd / gestoffeerd: Gestoffeerd (gemeubileerd op aanvraag)
Minimale huurtermijn: N.o.t.k.

Pand: Zaanstraat 12 Gemeente EnschedePand: Zaanstraat 12 Gemeente Enschede binnenkantinePand: Zaanstraat 12 Gemeente Enschede binnen vergaderruimte rechthoekige tafelPand: Zaanstraat 12 Gemeente Enschede binnen vergaderruimte grote ronde tafelPand: Zaanstraat 12 Gemeente Enschede binnen ontvangstbalie receptie