Hengelosestraat 525 en 527

Te koop aangeboden: twee gebouwen, waaronder kantoorgebouw The Corridor, gelegen op Kennispark Twente direct tegenover Universiteit Twente. Het terrein kan mogelijk herontwikkeld worden ten behoeve van nieuwe functies die passen in de verwachte visie rond het Kennispark.

Bestemmingsplan

Kennispark 2013: (Science) bedrijf, kantoor. 
Als er afwijkend gebruik gewenst wordt dat mogelijk wel passend is (van het bestemmingsplan), kan via een  vooroverleg en bij positief advies een daaropvolgende omgevingsvergunningprocedure getoetst worden.

Indeling en oppervlakte

De totale oppervlakte van de twee gebouwen bedraagt ca. 5.200 m2 BVO*.

Het object bestaat uit twee delen: een gedeelte met één verdieping en een ander gedeelte is voorzien van twee verdiepingen.

Parkeren

In vergelijking met overige bedrijfspanden op het Kennispark is een groot pluspunt van The Corridor het grote aantal parkeerplaatsen van ca. 120 dat beschikbaar is op eigen terrein.

Bereikbaarheid 

The Corridor is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De afstand tot de Rijksweg A35 bevindt zich op ca. 5 minuten. Ook de bereikbaarheid vanaf het centrum van Enschede en Hengelo is goed (gelegen aan doorgaande weg Hengelo – Enschede). Het NS Station “Kennispark Enschede” en de bushalte bevinden zich op ca. 500 meter.

Kadastrale gegevens 

Hengelosestraat 525: Gemeente Lonneker, Sectie S, Perceelnummer 3379, groot 85 are 63 ca.
Hengelosestraat 527: Gemeente Lonneker, Sectie S, Perceelnummer 3380, groot 65 are 11 ca.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

* het opgegeven metrage is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.