Hengelosestraat 525 en 527

Gelegen op het Kennispark Twente, direct tegenover de Universiteit Twente, bieden wij een tweetal gebouwen aan voor de verkoop, waaronder kantoorgebouw The Corridor.  Het terrein kan mogelijk ook herontwikkeld worden ten behoeve van nieuwe functies die passen in de verwachte visie rond het Kennispark.

Indeling en oppervlakte

De oppervlakte van de totale gebouwen bedraagt ca. 5.200 m2 BVO* en bestaat uit twee delen : een gedeelte met één verdieping en een ander gedeelte is voorzien van twee verdiepingen. In vergelijking met overige bedrijfspanden op het Kennispark is een groot pluspunt van The Corridor het grote aantal parkeerplaatsen van ca. 120 dat beschikbaar is op eigen terrein.

Kadastrale gegevens 

Hengelosestraat 525: Gemeente Lonneker, Sectie S, Perceelnummer 3379, groot 85 are 63 ca.
Hengelosestraat 527: Gemeente Lonneker, Sectie S, Perceelnummer 3380, groot 65 are 11 ca.

Bestemmingsplan

Kennispark 2013: (Science) bedrijf, kantoor. 
Als er afwijkend gebruik gewenst wordt dat mogelijk wel passend is (van het bestemmingsplan), kan via een  vooroverleg en bij positief advies een daaropvolgende omgevingsvergunningprocedure getoetst worden.

Bereikbaarheid 

The Corridor is zowel met eigen als openbaar vervoer uitstekend te bereiken. De afstand tot de Rijksweg A35 bevindt zich op ca. 5 minuten. Ook de bereikbaarheid vanaf het centrum van Enschede en Hengelo is goed (gelegen aan doorgaande weg Hengelo – Enschede). Het NS Station “Kennispark Enschede” en de bushalte bevinden zich op ca. 500 meter.

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

* het opgegeven metrage is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.