Jacob Roggeveenstraat 45

NB Verkocht onder voorbehoud

€ 260.000 k.k

Te koop aangeboden: een voormalig schoolgebouw in stadsdeel Oost, Glanerbrug. Het object wordt aangeboden in huidige staat en met de huidige bestemming.

Het object is gelegen aan de Jacob Roggeveenstraat 45 te Enschede (Glanerbrug).

Bestemmingsplan

Volgens het vigerende bestemmingsplan Glanerbrug 2010 heeft het object de enkelbestemming "maatschappelijke voorzieningen", die zijn genoemd in de categorieën 1 en 2. Dat betekent onder andere dat de volgende functies daar mogelijk zijn: kinderopvang, kerkgebouw, artsenpraktijk.

Als er gebruik gewenst wordt dat afwijkt van het bestemmingsplan, maar mogelijk wel passend geacht wordt door de verkopende partij (gemeente) dan kan een vooroverleg aangevraagd worden met de afdeling Vergunningen om de realiseerbaarheid te verkennen.  

Indeling en oppervlakte

Het bruto vloeroppervlak van het schoolgebouw bedraagt ca. 798 m2*. Het object is gebouwd in 1955 en opgetrokken uit baksteen. Het gebouw kent een klassieke schoolindeling met diverse lokalen en centrale gangen. 

Parkeren 

Er behoren geen parkeerplaatsen tot het verkochte. Parkeren moet deels op eigen terrein gecreerd worden en kan eventueel in de openbare ruimte aan de Jacob Roggeveenstraat in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Kadastrale gegevens

Gemeente Lonneker, Sectie F, perceelnummer 6632 (ged). De oppervlakte van het perceel bedraagt ca. 29 are*. 

Contact

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via het contactformulier.

* het opgegeven metrage is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.