Jupiterstraat 5

€ 160.000,- k.k

NB. Verkocht onder voorbehoud

Te koop aangeboden: een voormalige gymzaal gelegen in de wijk Twekkelerveld te Enschede. Het object is gelegen aan de Jupiterstraat 5 te Enschede. De gymzaal beschikt over twee kleedruimtes.

Bestemmingsplan

Volgens het vigerende bestemmingsplan heeft het object de enkelbestemming “maatschappelijk”.
Als er afwijkend gebruik gewenst wordt dat mogelijk wel passend is (van het bestemmingsplan), kan via een  vooroverleg en bij positief advies een daaropvolgende omgevingsvergunningprocedure getoetst worden.  

Indeling en oppervlakte

Verhuurbaar oppervlak van het object bedraagt ca. 412m²*. Het gymlokaal is gebouwd in 1963.

Parkeren

Er behoren geen parkeerplaatsen tot het verkochte. Parkeren kan aan de Jupiterstraat in de daarvoor bestemde parkeervakken.

Kadastrale gegevens

Gemeente Lonneker, Sectie S, Perceelnummer 41. De totale oppervlakte  van het kadastrale perceel bedraagt 43 are en 40 ca. Het grondoppervlak van de te verkopen gymzaal is nader te bepalen en in overleg met de aangrenzende school. 

Contact

Het object is in de verkoop via Euverman Temmink & Partners Bedrijfsmakelaars. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met tel. 074 – 250 32 22 of raadpleeg Funda in Business.

* het opgegeven metrage is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.