Kerkstraat 20

€ 395.000,- k.k

NB. Verkocht onder voorbehoud

Te koop aangeboden: Het Dorpshuis in Glanerbrug bij de grens met Duitsland. Dit voormalige schoolgebouw is in de laatste jaren als Dorpshuis in gebruik geweest. Het pand is een gemeentelijk monument. 

Indeling en oppervlakte

De afmeting van het object is ca. 606 m2*. Het bouwjaar is 1923. De mooie hoge ruimtes van de voormalige dorpsschool zijn goed onderhouden. De voormalige gymzaal aan de achterzijde is een ruim een licht lokaal. Alle lokalen zijn voorzien van hoge ramen en hebben daardoor een mooie lichtinval. 

De ruimte op de begane grond is verdeeld in lokalen en een keuken. Ook beschikt het gebouw over een groot aantal sanitaire voorzieningen. Aan de voorzijde ligt een ruimte welke nu gebruikt wordt als kantoor. 
De eerste verdieping is een hoge bergzolder en er is een ruime gewelven kelder. Beide zijn bereikbaar via een vaste trap. 

Rond het Dorpshuis ligt een bestrate buitenruimte waar nu parkeerplaatsen zijn ingericht. 
Eventueel is er de mogelijkheid een ruime tuin met terrassen aan te leggen.

Kadastrale gegevens

Gemeente Lonneker, Sectie E, perceelnummer 8115. De perceelgrootte bedraagt ca 23 are en 65 ca*.

Bestemmingsplan

Glanerbrug 2010. De bestemming is maatschappelijk en bedrijven uit categorie 1 zijn toegestaan. 
Volgens het bestemmingsplan is het verbouwen naar meerdere wooneenheden toegestaan mits groter dan 8o m² en rekening houdend met de monumentenstatus. 

Contact

Het object is in de verkoop via Zandstra Makelaardij. Voor meer informatie kunt u opnemen op telefoonnummer 06 - 22 98 77 77 of raadpleeg Funda in business.

* het opgegeven metrage is indicatief, er kunnen geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.