Wesselerbrinklaan 100-102

VERKOCHT

Het betreft een kantoorpand, gerealiseerd omstreeks 1996, bestaande uit 2 verdiepingen met aan de achterzijde van het object 3 aaneen gebouwde garageboxen. Het pand was voorheen in gebruik als politiebureau en als servicecentrum.

Kadaster

Het object is kadastraal bekend als gemeente Lonneker, sectie Z, nummers 2263 en 6484 gezamenlijk groot 33 a en 81 ca (inclusief nog af te splitsen gedeelte).

Locatie

Het object ligt in de wijk Wesselerbrink in de gemeente Enschede. De wijk ligt ten zuiden van de A35 en ligt tussen de wijken Helmerhoek en Stroinkslanden. De wijk stamt uit de jaren 60 en behoort met bijna 17.000 inwoners tot één van de grootste wijken van Enschede.

Nabij het object ligt het Wijkwinkelcentrum Zuid waar onder andere Jumbo, Hema en Holland & Barret zijn gevestigd. In de directe omgeving is een mix van met name wonen, zowel grondgeboden als gestapeld.

Vloeroppervlakte

- Begane grond: 871 m²
- 1e verdieping: 711 m²
- Garage: 67 m²
Totaal: 1.649 m²

Bereikbaarheid

Met de auto is het object goed bereikbaar. Vanaf de Rijksweg A35 is het object eenvoudig te bereiken evenals het centrum van Enschede. Een bushalte bevindt zich in de directe nabijheid.

Parkeren

Er is voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Voorbehoud

Goedkeuring College van Burgemeester en Wethouders Gemeente Enschede. Een Bibob-procedure kan onderdeel uitmaken van het verkoopproces.

Contact

Het object is in de verkoop via Cushman & Wakefield Enschede. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met telefoonnummer 053 - 4300900 of raadpleeg Funda.