Veiligheidscaravan in Glanerbrug

02 december 2022
Nieuwsoverzicht
Veiligheidscaravan van de politie

Iedere inwoner van Glanerbrug die zich zorgen maakt over veiligheid in de buurt nodigen wij van harte uit om langs te komen in de veiligheidscaravan.

Vanaf 7 december 2022 staat de veiligheidscaravan op woensdag op het grasveld tegenover nr. 40 van het Redemptoristenpark. De caravan is open van 12.00-16.00 uur. U bent van harte welkom.

Kom langs en kom in gesprek

Maakt u zich zorgen over de veiligheid of leefbaarheid in uw buurt? Wij gaan graag met u in gesprek.
De veiligheidscaravan is een idee van politie, gemeente Enschede, woningcorporatie Domijn en de Regionale Instelling voor Beschermd en Begeleid wonen (RIBW). Op de woensdagmiddagen zitten mensen van deze organisaties voor u klaar in de caravan. 

Bellen of mailen

Kunt u niet langs komen, kunt u ons natuurlijk ook altijd bellen of e-mailen. Wij zijn van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur bereikbaar via (053) 481 84 48 en via stadsdeelmanagementoost@enschede.nl.

Samen zorgen we voor een veilige buurt

Politie en gemeente doen er alles aan om de veiligheid in uw buurt te verbeteren. Uw informatie en uw ervaringen zijn daarbij belangrijk. U kunt altijd bij de politie terecht als u zich zorgen maakt of onveilig voelt. Neem contact op met de (wijkagent van de) Politie via 0900-8844. U kunt ook een anonieme melding doen via Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl. Samen zorgen we voor een veilige buurt.