Voedselbank Enschede-Haaksbergen

Als je ouders een voedselpakket krijgen van de voedselbank is er ook voor jou wat extra’s als je jarig bent of met Sinterklaas. Hieronder staat informatie voor je ouders.

Voor kinderen uit gezinnen die in aanmerking komen voor voedselpakket van de voedselbank, doet de voedselbank iets extra’s. Want ook voor hen is het leuk om te trakteren als ze jarig zijn geweest en een cadeau te krijgen van Sinterklaas. Ook helpt de voedselbank ouders met baby’s en kinderen tot 2 jaar. Hieronder leest u wat de voedselbank voor uw kind(eren) kan betekenen.

Verjaardagsbox voor kinderen op de basisschool

In de week voor de verjaardag krijgt de jarige een verjaardagsbox van Stichting Jarige Job. In deze box zit een cadeautje, traktaties voor op school, versiering en lekkers voor thuis en een pakket om zelf een lekkere en feestelijke taart te maken.
Bent u geen klant bij de voedselbank? Neem dan contact op met Stichting Leergeld voor de verjaardagsbox.

Sinterklaas vieren

In de maand november organiseert de voedselbank een Sinterklaasmiddag voor kinderen van 3 t/m 8 jaar. Bent u cliënt van de voedselbank? Dan ontvangen uw kinderen hiervoor een uitnodiging. De avond na deze Sinterklaasmiddag is er een speelgoedmarkt. Hier kunt u  een cadeautje uitzoeken voor uw kind(eren) tot 12 jaar.

Babyspullen

Hebt u jonge kinderen tot en met 2 jaar? Dan krijgt u via het babyproject van de voedselbank 2x per jaar een pakket met onder meer luiers, babyvoeding enzovoort. En direct na de bevalling krijgen jonge ouders een babymand met kleertjes, voeding en meer.

Als cliënt van de voedselbank kunt u zich ook aanmelden bij de Stichting Babyspullen voor een babystartpakket. Deze landelijke stichting maakt babystartpakketten met gebruikte en nieuwe babyspullen die via de voedselbanken naar jonge ouders gaan.

Aanmelden

Wilt u weten hoe u een aanvraag kunt doen bij de voedselbank en welke voorwaarden hiervoor gelden? Kijk dan op voedselbankenschedehaaksbergen.nl.