Werkpakt keurmerk

Wat is het Werkpakt keurmerk?

Voor werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap heeft de gemeente Enschede het Werkpakt keurmerk. Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner. 

Voordelen

Voordelen van het bezitten van het Werkpakt keurmerk

Keurmerkhouders

Deze bedrijven zijn in het bezit van een Werkpakt keurmerk

FAQ

De antwoorden op de meest gestelde vragen

Criteria

Leveren van een sociale bijdrage en voldoen aan de ABC-criteria 

Berekening

Komt mijn bedrijf in aanmerking voor een keurmerk? 

Contact

Voor meer informatie over het Werkpakt keurmerk

Nieuws

 • In gesprek met Visschedijk schoonmaak

  In Hengelo bezoeken we Corinne Grefte: manager personeel en organisatie bij Visschedijk. Visschedijk is van oorsprong een familiebedrijf, een regionaal opererende organisatie voor schoonmaak, catering- en horecadiensten.

 • In gesprek met Kato

  Op bedrijventerrein de Josink Es gaan we op bezoek bij Kato. Thijs Verdriet vertelt over hun core business: “wij leveren een totaalinrichting, van concept tot uitvoering.”

 • In gesprek met The Peppermint Company

  Op de Reulver worden we ontvangen bij The Peppermint Company, één van de drie bedrijven die onder de Buttonboss Group vallen. Harry Wagenar (productieleider/jobcoach) en Carin Levatino (personeelszaken) staan ons te woord.

 • Financieel administratieve topper Ezhar is op zoek naar een parttime baan.

  Ezhar werkt momenteel 8 uur per week voor een bedrijf in Hengelo, waar zij financieel administratief werk verricht. Echter zou Ezhar graag meer uren willen werken. Dit mag in combinatie met haar huidige functie, maar zij is ook bereid om over te stappen indien een werkgever haar meer uren kan bieden.

#werkpakt