Werkpakt keurmerk

Wat is het Werkpakt keurmerk?

Voor werkgevers die zich nadrukkelijk onderscheiden door sociaal ondernemerschap heeft de gemeente Enschede het Werkpakt keurmerk. Werkpakt-werkgevers onderkennen de talenten van (langdurig) werkzoekenden, bieden hen perspectief en vertalen dit in succesvol en maatschappelijk verantwoord ondernemen.

De gemeente verstrekt het Werkpakt keurmerk aan werkgevers die, samen met de gemeente en andere partners, aantoonbaar bijdragen aan duurzame oplossingen voor werkzoekenden en daarbij optreden als ambassadeur en betrokken partner. 

Voordelen

Voordelen van het bezitten van het Werkpakt keurmerk

Keurmerkhouders

Deze bedrijven zijn in het bezit van een Werkpakt keurmerk

FAQ

De antwoorden op de meest gestelde vragen

Criteria

Leveren van een sociale bijdrage en voldoen aan de ABC-criteria 

Berekening

Komt mijn bedrijf in aanmerking voor een keurmerk? 

Contact Werkpakt

Voor meer informatie over het Werkpakt keurmerk

Nieuws

 • In gesprek met Hartman

  Bij Hartman worden we in de gezellige hal ontvangen, door Frank Gemert, logistiek manager. Onder het genot van een kopje koffie vertelt Frank ons over de historie van Hartman.

 • In gesprek met Overink Verkeer BV

  We hebben afgesproken met Barry Overink, eigenaar van Overink Verkeer BV, op hun nieuwe locatie aan de M.H. Tromplaan. In het prachtige pand staat hij ons te woord.

 • In gesprek met Hoveniersbedrijf Farwick

  Op een prachtige locatie aan de Auke Vleerstraat, met de typerende kegel, spreken we met directeur Han Farwick en Roy Witvoet (uitvoerder). Han vertelt over de historie van het bedrijf.

 • Alex is bereid om alles aan te pakken!

  Alex heeft jaren ervaring in diverse functies bij o.a. de overheid. Hij kan zeer nauwkeurig en motiverend werken, is sociaal ingesteld om samen een doel te bereiken. Hij kan ook de touwtjes in handen nemen en heeft geen van 9 tot 5 mentaliteit; het werk moet af.

#werkpakt