Werkpakt nieuws

In gesprek met Tzorg

Aan de Neptunusstraat 15 spreken we met Kayleigh Stegeman, zorgcoördinator bij Tzorg. Sinds februari zijn zij hier gevestigd, omdat ze uit hun jasje groeiden op de vorige locatie.

In gesprek met Sallandse Wegenbouw

In het prachtige Haarle spreken we met Johan Middelkamp, directeur Sallandse Wegenbouw. Sinds 2017 zijn zij in het bezit van het Werkpakt Keurmerk.

In gesprek met Onderhoud Enschede

In de oude brandweerkazerne spreken we met Mark de Jonge, directeur bij Onderhoud Enschede. Als afsplitsing van de DCW, werken zij al jaren met mensen die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

De plussen van 50+ voor uw bedrijf

De economie trekt aan en er zijn meer kansen op het vinden van een baan. Toch lijkt het aantal mensen in de bijstand, waarvan ca. 40% bestaat uit 50+werkzoekenden, te stabiliseren. Zij profiteren nog onvoldoende van de groeiende economie.

In gesprek met Lansink

Aan de Lonnekerbrugstraat spreken we met Kjel Mönnink, een van de directeuren van Lansink B.V.

In gesprek met Max Aarts

Bij speciaaldrukkerij Max Aarts spreken we met André Prophitius (managing director) en Ilse in ’t Zandt (senior HR adviseur).

Pas op dat je geen donut wordt

Dankzij Mark de Lat en Kaj Morel van de Betekeniseconomie in Twente weten we nu waarom we moeten oppassen dat we geen donut worden.

In gesprek met Hartman

Bij Hartman worden we in de gezellige hal ontvangen, door Frank Gemert, logistiek manager. Onder het genot van een kopje koffie vertelt Frank ons over de historie van Hartman.

In gesprek met Overink Verkeer BV

We hebben afgesproken met Barry Overink, eigenaar van Overink Verkeer BV, op hun nieuwe locatie aan de M.H. Tromplaan. In het prachtige pand staat hij ons te woord.