Allrounder Daniel op zoek naar vastigheid

19 juli 2017

Daniel heeft in diverse branches werkervaring opgedaan. Hij is begonnen met een opleiding in de detailhandel, als brede basis.

Vervolgens is hij de horeca ingerold. Omdat hij niet gebonden is aan Enschede, is hij de wereld over gereisd en heeft in Spanje en Canada gewerkt. Hier heeft hij allerlei werkzaamheden aangepakt en heeft ook kleine onderhoudswerkzaamheden in woningen verricht. Daarnaast heeft hij veelal in de horeca gewerkt als kok en hij heeft ook leiding gegeven.

Sinds januari 2014 is Daniel weer terug in Nederland en is hij veel via uitzendbureaus aan het werk geweest. Het vrijblijvende karakter van de werkzaamheden begint hem op te breken. Daarom zoekt hij nu naar wat meer zekerheid. Daniel staat open voor werk in een magazijn, detailhandel, maar ook in de horeca. Ook andere werkzaamheden waarbij hij het vak mag leren zijn een optie.

Daniel beheerst zijn vreemde talen, heeft een rijbewijs en heeft een auto tot zijn beschikking. Daarnaast is een proefplaatsing voor hem een optie. Om in contact te komen met Daniel, kunt u mailen naar werkpakt-keurmerk@enschede.nl. Bekijk zijn CV:

PDFCV_Daniel.pdf