Vervul uw vacatures voor Doorzetters met een Meet & Greet

18 mei 2017

Als Werkpakt keurmerkhouder heeft u maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan. Misschien heeft u zelfs al één of meerdere werknemers in dienst die soms iets meer moeten doorzetten dan een reguliere werknemer.

Doorzetters met Dromen

Door middel van de campagne Doorzetters met Dromen vraagt Werkplein Twente aandacht voor deze groep werkzoekenden, Doorzetters genaamd, bij Twentse werkgevers. Wij vinden dat iedereen het recht heeft om gelukkig te zijn, een leuke baan is daar een essentieel onderdeel van.

Ervaringen van andere werkgevers

We hebben diverse ervaringen van werkgevers die Doorzetters een kans in hun bedrijf hebben gegeven. Deze werknemers zijn in korte tijd onmisbaar geworden. De ervaringen delen we graag met u: vimeo.com/185864009

Meet & Greet

Bent u al overtuigd van de meerwaarde van een Doorzetter voor uw organisatie en heeft u meerdere vacatures? Bent u op zoek naar een makkelijke en laagdrempelige manier om deze vacatures in te vullen? Werkplein Twente organiseert graag samen met u een Meet & Greet. U kunt uw bedrijf in the picture zetten en Werkplein Twente zorgt voor kandidaten. De werkzoekenden krijgen een rondleiding in uw bedrijf, uitleg over de vacatures en kunnen vragen stellen.

Werkplein Twente heeft al meerdere Meet & Greets met succes georganiseerd in samenwerking met onder andere SES Creative, Albert Heijn, Grand Café Ledeboer en Familiepretpark De Waarbeek. Op deze manier hebben veel Doorzetters hun droom waargemaakt. Neem vrijblijvend contact met ons op via: 088-896 99 66 en informeer naar de mogelijkheden voor uw bedrijf. Uiteraard telt deelname aan de Meet & Greet mee in de berekening voor uw Werkpakt keurmerk!

Kijk voor meer informatie over sociaal ondernemen en de kosteloze dienstverlening van Werkplein Twente op: www.werkpleintwente.nl/werkgevers