Werkzaamheden fietspaden Haaksbergerstraat

20 september 2023
Niet op de Home/Nieuwsoverzicht

Vanaf maandag 25 september voeren we onderhoud uit aan de fietspaden aan de Haaksbergerstraat. Ook worden in een deel van de straat nieuwe bredere fietspaden aangelegd.

Dat gebeurt in 3 stappen: 

  1. Gedeelte tussen Europalaan en de rotonde bij de Ferdinand Bolstraat: van maandag 25 september t/m vrijdag 6 oktober. Onderhoud aan de bestaande fietspaden.
  2. Gedeelte tussen de rotonde bij de Ferdinand Bolstraat en de kruising Usselerrondweg: van maandag 30 oktober t/m vrijdag 8 december. Aanleg nieuw breed fietspad aan beide kanten van de straat.
  3. De gehele kruising Usselerrondweg / Haaksbergerstraat: van vrijdag 1 t/m zondag 3 december. Onderhoud aan het asfalt.

Omfietsen en omrijden

Tijdens de werkzaamheden kunnen fietsers over de rijbaan. Omrijden met de auto kan tijdens de werkzaamheden via de Usselerrondweg – Broekheurner Ring – Wesselerbrinklaan. 

Military en voetbalwedstrijden

Bij de planning is rekening gehouden met het drukke weekend van de Military Boekelo. Het weekend van 7 oktober is de Haaksbergerstraat in zijn geheel open. In de rest van de planning is ook rekening gehouden met voetbalwedstrijden.