Nieuws uit West

Kunstwerk Krajicek Plaza Boswinkel

Tijdens de opening van 31 maart was het al even te zien, maar nu hangt het prachtige kunstwerk dan ook echt aan de muur: Krajicek Plaza Boswinkel is weer een pronkstuk rijker!

Avond met vuurwerk in Boswinkel

Bewoners Team Boswinkel (BTB) verwacht een boeiende avond met ‘vuurwerk’ tijdens de laatste wijkbijeenkomst voor het zomerreces, donderdag 29 juni. Locatie: Speeltuin Boswinkel. Aanvang: 19.30 uur.

Nieuwe cursussen op Kaliber Kunstenschool

Wij zijn Team Enschede West van Kaliber Kunstenschool. Ons team bestaat uit Anja Meulenbelt (gitaar), Bennie ter Heide (trompet), Edith Leusenkamp (dwarsfluit en fashion), Hubert Fiselier (groot koper), Johan Bijen (klarinet), Sanna van Elst (blokfluit en muziek ABC) en Wil Plas (accordeon). Samen willen we zorgen voor een breed kunstaanbod in de wijk.

Afscheidsreceptie Herman Schiphauwer

Op 1 augustus 2017 gaat oud-basisschooldirecteur Herman Schiphauwer genieten van zijn prepensioen. Ter gelegenheid hiervan nodigen wij ouders en bekenden uit voor de afscheidsreceptie op donderdag 29 juni tussen 13.45 uur en 15.00 uur, op Basisschool Sint Jan, Haaksbergerstraat 255 in Enschede. U bent van harte welkom bij deze receptie!

De WAK zorgt voor vrolijke noten!

Benieuwd hoe Music All zich voorbereidt op een optreden? Kom dan kijken tijdens een repetitie! Op woensdag 7 juni staat de generale repetitie (voor Amusing Hengelo op 10 juni) op het programma, van 19.45 – 22.15 uur bij het Postduivencentrum in Enschede, Poolmansweg 128. Jij bent van harte welkom!

Noaberplein valt in de prijzen

Namens de Pleinnoabers van ’t Zwering in de wijk Stadsveld mocht de gelijknamige buurtcommissie op 11 mei een cheque in ontvangst nemen. Hun initiatief was één van de winnende projecten binnen “Steek energie in de buurt Twente”.

Schoonmaakactie Boekelo

Zaterdag 20 mei vond er een opschoonactie plaats in het plantsoen Bastinglaan/Dunantlaan. De bewoners klaarden de klus in samenwerking met de gemeente Enschede en Onderhoud Enschede.

Wethouder Welman opent nieuwe supermarkt

Op woensdag 10 mei opende Patrick Welman, stadsdeelwethouder West, de nieuwe Aldi aan de Haaksbergerstraat. Al ruim voor de opening om 8.00 uur stond het parkeerterrein vol met mensen die naar binnen wilden.

Ken jij een held?

Op woensdag 22 november 2017 reikt de gemeente Enschede weer jeugdlintjes uit. Bedoeld voor Enschedese helden tot 18 jaar die zich het afgelopen jaar belangeloos en op overtuigende wijze hebben ingezet voor de maatschappij.