Nieuws uit West

Wijkverkeersplan zo goed als klaar

De stoelen konden bijna niet worden aangesleept op 11 januari tijdens de wijkbijeenkomst over het wijkverkeersplan Boswinkel. Met 80 aanwezigen was de zaal gevuld. Wat een betrokkenheid van de mensen voor hun wijk! Een heel mooie opkomst.

Middagje ijsbaan Twente wederom een groot succes

Woensdag 31 januari was het - inmiddels jaarlijkse - schaatsuitje met de kinderen van Pathmos Plaza, Krajicek Plaza Boswinkel en Hatteler Plaza. De kinderen die naschools komen sporten hebben de afgelopen weken door middel van stempels zelf een gratis deelname verdiend bij de ijsbaan Twente.

De Wijkwijzer wijst u de weg

Heeft u een vraag of zoekt u een activiteit of ondersteuning in uw wijk? Bijvoorbeeld omdat u graag andere mensen wilt ontmoeten, u hulp nodig heeft bij het boodschappen doen of het bijhouden van uw administratie?

SVEN in West

Samen Versterken van Enschede door Noaberschap, dat is waar SVEN voor staat. SVEN is een samenwerkingsverband tussen RadarUitvoering Oost en Participe; twee welzijnsorganisaties die elkaar aanvullen en versterken.

Basisschool Sint Jan ontvangt wethouder

Woensdag 17 januari bezocht wethouder Eelco Eerenberg basisschool de Sint Jan aan de Haaksbergerstraat, waar hij werd ontvangen door de directeur van de school, Claudia Janssen.

Supergezellige nieuwjaarsreceptie in West

Op 8 januari kon men in West weer genieten van een drukbezochte Nieuwjaarsreceptie. Vele inwoners en professionals hadden de moeite genomen om samen met de stadsdeelwethouder het nieuwe jaar in te luiden.

Expositie met werk van en voor buurtbewoners

Van 24 tot en met 26 januari organiseren vrijwilligers van Power Royael in ’t Ni-je Terphoes aan de Noordhollandstraat 4 in Enschede een expositie door en voor buurtbewoners. De toegang is gratis.

Werkzaamheden Haaksbergerstraat

Vanwege het slechte weer van de afgelopen dagen loopt het werk aan de Haaksbergerstraat binnen de singel iets uit.