Nieuws uit West

Erkenning Wijkorgaan Usselo

De Buurtkring Usselo vraagt aan de bewoners om voor de periode tot en met 2018 als wijkorgaan erkend te worden door de gemeente.

Gewonnen Noaberprijs is geplaatst

Namens de Pleinnoabers van ’t Zwering mocht de gelijknamige buurtcommissie op 11 mei een cheque in ontvangst nemen.

Kunstwerk Krajicek Plaza Boswinkel

Tijdens de opening van 31 maart was het al even te zien, maar nu hangt het prachtige kunstwerk dan ook echt aan de muur: Krajicek Plaza Boswinkel is weer een pronkstuk rijker!

Avond met vuurwerk in Boswinkel

Bewoners Team Boswinkel (BTB) verwacht een boeiende avond met ‘vuurwerk’ tijdens de laatste wijkbijeenkomst voor het zomerreces, donderdag 29 juni. Locatie: Speeltuin Boswinkel. Aanvang: 19.30 uur.

Nieuwe cursussen op Kaliber Kunstenschool

Wij zijn Team Enschede West van Kaliber Kunstenschool. Ons team bestaat uit Anja Meulenbelt (gitaar), Bennie ter Heide (trompet), Edith Leusenkamp (dwarsfluit en fashion), Hubert Fiselier (groot koper), Johan Bijen (klarinet), Sanna van Elst (blokfluit en muziek ABC) en Wil Plas (accordeon). Samen willen we zorgen voor een breed kunstaanbod in de wijk.

Afscheidsreceptie Herman Schiphauwer

Op 1 augustus 2017 gaat oud-basisschooldirecteur Herman Schiphauwer genieten van zijn prepensioen. Ter gelegenheid hiervan nodigen wij ouders en bekenden uit voor de afscheidsreceptie op donderdag 29 juni tussen 13.45 uur en 15.00 uur, op Basisschool Sint Jan, Haaksbergerstraat 255 in Enschede. U bent van harte welkom bij deze receptie!