Nieuws uit West

Bomen planten met ODBS Europa

In het kader van Boomfeestdag plantten leerlingen uit groep 6 van de Europaschool op woensdag 4 april samen met de Stadsdeelbeheerders een vijftal bomen in het Zweringbeekpark.

Zonnige opening buitenseizoen Krajicek Plaza

Vrijdag 31 maart was de opening van het buitenseizoen van Krajicek Plaza Boswinkel. Op deze middag werd ook de nieuwe boulderwand geopend waar de kinderen meteen veelvoudig gebruik van maakten.

Project Stadsbeek gaat van start!

Het is zover: de werkzaamheden voor de Stadsbeek kunnen beginnen. Alle details voor het eerste deel zijn uitgewerkt. Het gaat om de Bruggertstraat en Rembrandtlaan.

Bewoners Boswinkel verbeteren verkeersveiligheid

Het verbeteren van de verkeersveiligheid is een grote wens van veel bewoners in Boswinkel. Een veilige route naar school, de sportvereniging of de supermarkt zijn belangrijk. Voor jong én oud.

Wijkbreed Verkeersplan Boswinkel

Afgelopen jaar is bij het bewonersteam duidelijk geworden dat de vraag om verkeer en veiligheid bovenaan staat bij de bewoners van Boswinkel.

Nooit meer nieuws van de gemeente missen

Iedere week verschijnt op donderdagochtend de digitale nieuwsbrief van de gemeente Enschede. Op nieuws.enschede.nl kunt u zich hiervoor eenvoudig aanmelden.