Nieuws uit West

Wethouder Welman opent nieuwe supermarkt

Op woensdag 10 mei opende Patrick Welman, stadsdeelwethouder West, de nieuwe Aldi aan de Haaksbergerstraat. Al ruim voor de opening om 8.00 uur stond het parkeerterrein vol met mensen die naar binnen wilden.

Ken jij een held?

Op woensdag 22 november 2017 reikt de gemeente Enschede weer jeugdlintjes uit. Bedoeld voor Enschedese helden tot 18 jaar die zich het afgelopen jaar belangeloos en op overtuigende wijze hebben ingezet voor de maatschappij.

Beleef Power op 17 mei

Op 17 mei, van 14.00 uur tot 17.00 uur, is er bij Power Royael van alles te beleven. Chefkok Sjors Riewald van Hampshire Hotel de Broeierd is aanwezig met een live cooking.

Wethouder op bezoek bij ODBS Europa

Op 19 april bezocht wethouder Eelco Eerenberg ODBS Europa. Na ontvangst door de directeur, mevrouw Hummel, ging de Kinderraad met de heer Eerenberg in gesprek over zijn werk als wethouder.

Boekelo en Usselo planten struiken met Noaber18

Op donderdagmorgen 6 april fietsten schoolkinderen van de Marcellinusschool, Molenbeek Usselo en Molenbeek Boekelo in colonnes naar de plantplek aan de Winterhaarweg. Daar werden, in samenwerking met Noaber18 en Rijkswaterstaat, struiken ingeplant.

Bomen planten met ODBS Europa

In het kader van Boomfeestdag plantten leerlingen uit groep 6 van de Europaschool op woensdag 4 april samen met de Stadsdeelbeheerders een vijftal bomen in het Zweringbeekpark.

Zonnige opening buitenseizoen Krajicek Plaza

Vrijdag 31 maart was de opening van het buitenseizoen van Krajicek Plaza Boswinkel. Op deze middag werd ook de nieuwe boulderwand geopend waar de kinderen meteen veelvoudig gebruik van maakten.

Project Stadsbeek gaat van start!

Het is zover: de werkzaamheden voor de Stadsbeek kunnen beginnen. Alle details voor het eerste deel zijn uitgewerkt. Het gaat om de Bruggertstraat en Rembrandtlaan. De eerste voorbereidende werkzaamheden zijn begin februari al uitgevoerd!

Bewoners Boswinkel verbeteren verkeersveiligheid

Het verbeteren van de verkeersveiligheid is een grote wens van veel bewoners in Boswinkel. Een veilige route naar school, de sportvereniging of de supermarkt zijn belangrijk. Voor jong én oud.