28 en 29 mei is het weer NLdoet

mensen die zwerfaval opruimen in Boswinkel tijdens de NLdoet dagen in 2018
26 mei 2021

Doet u ook mee?

Op 28 en 29 mei zijn het weer de NLdoet dagen. In Enschede West worden er ook weer diverse klussen aangeboden om hieraan mee te helpen zoals het schilderen van schuurtjes, het in elkaar zetten en beplanten van bloembakken.Maar tijdens eerdere NLdoet dagen ging ook een team vrijwilligers de straat op om zwerfafval op te ruimen. 

Oranje Fonds

Het Oranje Fonds organiseert al 17 jaar jaarlijks NLdoet. Het Oranje Fonds bouwt aan een sociale samenleving, waar mensen er voor elkaar zijn en iedereen mee kan doen. Daarom mobiliseert, versterkt en ondersteunt het zoveel mogelijk mensen en organisaties die zorgen dat niemand er alleen voor staat. De steun bestaat uit kennis, netwerk, geld, tijd, aandacht en erkenning. Het Fonds kan dit doen dankzij onder andere de Nationale Postcode Loterij, de Nederlandse Loterij, Vrienden en bedrijven. Koning Willem-Alexander en Koningin Máxima zijn het beschermpaar van het Oranje Fonds.

Aanmelden

Ga naar de website www.nldoet.nl en vul de postcode of plaats in en dan komen de klussen in beeld waar deze worden aangeboden. Ook groepen kunnen zich op deze website aanmelden.