Feestelijke lancering wijkconnect

logo wijkconnect
11 december 2019

Mensen verbinden in de wijk, dat is de missie!

Op donderdag 28 november is de website WijkConnect gelanceerd door stadsdeelwethouder Jurgen van Houdt onder muzikale begeleiding van wijkbewoonster Anouk Voorhuis.

Een goed bezochte feestelijke avond op speeltuin Stadsveld waarbij het digitale platform WijkConnect voor wijkbewoners, organisaties en ondernemers van Enschede West hun activiteiten en oproepjes kunnen plaatsen. Daarnaast is de winnaar gekozen van de kleurplatenactie, Jessy 6 jaar, uit groep 3 van de Pathmos school heeft een prachtige prijs ontvangen.

Jessy van 6 jaar met haar kleurplaat en gewonnen prijs

Met de website WijkConnect kunt u, als wijkbewoner, als organisatie in de wijk en als ondernemer laten zien wat er zoal te doen is in Enschede West

Met WijkConnect wordt het nog makkelijker om kennis te maken met uw wijk. U kunt uw activiteiten delen in de WijkAgenda of uw buren om hulp vragen op het WijkPrikbord.

U kunt ook organisaties of initiatieven presenteren in de OrganisatieGids. Bent u benieuwd naar de lokale ondernemers? Bekijk dan hun producten en diensten in de WijkEtalage.

 

WijkAgenda:         Laat zien wat er te doen is in uw wijk

OrganisatieGids:  Beheer uw netwerk van organisaties, initiatieven en groepen

WijkPrikbord:        Verbind vraag- en aanbod met elkaar

WijkEtalage:         Maak lokale producten en diensten zichtbaar

Burenboek:           Leer uw buren kennen en deel uw talent

Mensen verbinden in de wijk. Dat is de missie!

U kunt zich gratis aanmelden op wijkconnect.com/enschede/enschede-west

Als u wilt weten wat er te doen is in de wijk, is het een handige site om te zien welke activiteiten er allemaal zijn. Hoe meer wijkbewoners deelnemen hoe meer vreugde en hoe gezelliger het wordt.

Hulp nodig om uw profiel aan te maken? Mail naar sbinksma@radaruitvoering.nl voor een afspraak.